A BANK FENYEGET? ÍGY BIZTOSÍTHATOD OTTHONODAT!

A BANK FENYEGET? ÍGY BIZTOSÍTHATOD OTTHONODAT!

A BANK FENYEGET? ÍGY BIZTOSÍTHATOD OTTHONODAT!

[good_old_share]


Mintalevél a cikk után! Oszd meg!

 

Teo Fiser – BANKKAL, KÖVETELÉSKEZELŐKKEL ALKUDOZÓK !!!TUDJÁTOK, HOGY TI IS VIHETTEK KÖVETELÉSVÁSÁRLÓT, ENGEDMÉNYEST EGY PEREN KÍVÜLI MEGÁLLAPODÁSBA ??

Lehet ez a követelésvásárló, engedményes ( nyilván 20-40-50% os áron !!) akár a munkahelyed, akár egy közeli rokonod akár az ügyvéded személyében,( csak előre meg kell állapodni az engedmény átvétele árában, fizetési módjában !!!

Fontos, mert az ördög nem alszik !! ))  (Teo Fiser).

Egy hozzászóló megjegyzése: Ezzel még a saját nyakadból is kivehetnéd a hurkot!

 

A bíró azzal kezd egy ilyen tárgyalást, hogy törekedtél e a bankkal a megegyezésre?Ha egy, a perben NEM érintett rokonod – aki nem adóstársad – keresné meg a bankot vételi szándékkal, hidd el hogy akár negyed áron is megmenthető a hitellel terhelt ingó, és ingatlan dolgaid! Csak, ugye, ehhez 1 dörzsölt rokon kell.

Egy mási vélemény: Köszönjük Teo, már mástól is hallottam, de eddig másképpen alkudoztunk, viszont nem rossz ötlet, és jó a minta.

Íme, egy minta vételi szándéknyilatkozat:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM