A BANK FENYEGET? ÍGY BIZTOSÍTHATOD OTTHONODAT!

A BANK FENYEGET? ÍGY BIZTOSÍTHATOD OTTHONODAT!

A BANK FENYEGET? ÍGY BIZTOSÍTHATOD OTTHONODAT!

[good_old_share]


Mintalevél a cikk után! Oszd meg!

 

Teo Fiser – BANKKAL, KÖVETELÉSKEZELŐKKEL ALKUDOZÓK !!!TUDJÁTOK, HOGY TI IS VIHETTEK KÖVETELÉSVÁSÁRLÓT, ENGEDMÉNYEST EGY PEREN KÍVÜLI MEGÁLLAPODÁSBA ??

loading...

Lehet ez a követelésvásárló, engedményes ( nyilván 20-40-50% os áron !!) akár a munkahelyed, akár egy közeli rokonod akár az ügyvéded személyében,( csak előre meg kell állapodni az engedmény átvétele árában, fizetési módjában !!!

Fontos, mert az ördög nem alszik !! ))  (Teo Fiser).

Egy hozzászóló megjegyzése: Ezzel még a saját nyakadból is kivehetnéd a hurkot!

 

A bíró azzal kezd egy ilyen tárgyalást, hogy törekedtél e a bankkal a megegyezésre?Ha egy, a perben NEM érintett rokonod – aki nem adóstársad – keresné meg a bankot vételi szándékkal, hidd el hogy akár negyed áron is megmenthető a hitellel terhelt ingó, és ingatlan dolgaid! Csak, ugye, ehhez 1 dörzsölt rokon kell.

Egy mási vélemény: Köszönjük Teo, már mástól is hallottam, de eddig másképpen alkudoztunk, viszont nem rossz ötlet, és jó a minta.

loading...

Íme, egy minta vételi szándéknyilatkozat:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MOSDATJÁK A "DEVIZA"-HITELT, FÉLREVEZETIK A KÖZVÉLEMÉNYT.
MOSDATJÁK A “DEVIZA”-HITELT, FÉLREVEZETIK A KÖZVÉLEMÉNYT.

MOSDATJÁK A "DEVIZA"-HITELT, FÉLREVEZETIK A KÖZVÉLEMÉNYT. [good_old_share] Jó taktika: a sorozatos és szervezett kilakoltatásokról mélyen hallgatni, és közben a nagy...

PARLAMENTBEN: A HAJLÉKTALANSÁG TILTÁSÁRÓL.
PARLAMENTBEN: A HAJLÉKTALANSÁG TILTÁSÁRÓL.

PARLAMENTBEN: A HAJLÉKTALANSÁG TILTÁSÁRÓL. [good_old_share] Felfordult a világ.   A parlamenti többség logikája: először törvényt hozunk arról, hogy utcára dobjuk...

Close