A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA

A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA.

A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll.
Kérem tisztelettel honlapjukon megjelentetni az alábbi tüntetés felhívást.
Balogh Béla
Koppány csoport. 
[cn-social-icon]

Drága Édesanyám és édesapám. Drága Nagyi és Nagypapa.

Ha ti nem, hát én megyek tüntetni. Megyek, mert én öröklők minden jogtalanul rátok terhelt tartozást.

Tulajdonképpen kezdhetném így is a felívást, hiszen valóban ártatlan gyermekeink, unokáink öröklik mindazt a tartozást, amivel egy életre leterhelnek bennünket a bankok. Persze mondhatjuk gyermekeinknek, hogy nem a mi hibánk, ha életünkben képtelenek vagyunk tenni ellene. Azt is mondhatjuk, hogy pereljük a bankot, de valójában tudjuk, hogy semmit sem ér. Lesznek, akik nyernek, de ugyan annyi fogja különböző okok miatt elbukni a pert. És akik nyernek, azok valóban nyernek? Győzelem az, ha mi magunk nyerünk, de honfitársaink elbuknak?

Tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be: egy falat kenyér sem fog jóízűen lecsúszni torkunkon abban a tudatban, hogy ezreket nyomorítottak meg a bankok és végrehajtók. Hogy honfitársaink ezrei válnak hontalanná gyermekeikkel együtt.
Nos, kedves honfitársaim ti legalább annyira felelősek vagytok másokért, mint magatokért, családotokért, mint a bankok. Felelősek mert a bankoknak és végrehajtóknak ez a dolga. Ők azt teszik, amit a hatalmasságok elvárnak tőlük. Igen. Ti is hibásak vagytok, mert otthonról képtelenség kifosztóinknak megálljt parancsolni. Márpedig nagyon egyszerű a dolog. Az életünkről van szó, tehát nincs sem lehetőségünk sem időnk arra várni, hogy azok oldják meg, akik éppenséggel okozták a problémát. 

Lehet itt beszélni a nagyvilágba, ha nem érezzük át a helyzet súlyosságát. Ha elnézzük, hogy mindig csak egy kis közösség lázadjon helyettünk is. Meglehet magyarázni, de nincs mit. Idős vagyok, beteg vagyok, nincs pénzem, dolgoznom kell, messze lakom. Valóban. Pontosan erről van szó. Kifosztottak, beteggé tettek minket, munkahelyi kirúgással fenyegetnek, ha tüntetni megyünk. Vajon alkalmas indokok ezek arra, hogy csendben kivárjunk? Nem. Pontosabban csak részben. Azért részben, mert hiába dolgozok éjt nappallá téve 12-16 órát, csak annyi fizetést kapsz, amennyi éppen éhen halni elég vagy kifizeted a devizahiteledet és közműveket. Mert ugye ki kell, ha nem akarod, hogy e miatt végrehajtsanak? Nos, kedves barátaim rosszul gondolkodtok. Ez a csodálatos élet talán abból áll, hogy nyomorogjunk? Hogy a föld, szépségeit ne élvezzük csak azok, akik kifosztásunkból gazdagodtak meg?
Meddig élősködnek még a nyakunkon uraink? Talán 150 évig, mint a Törökök?

Félre mindennel. Betegséggel, munkával és távolsággal, mindennel, ami a győzelmünk útjába áll. Alkossunk közösen egy nagy csodát. A szebb és jobb élet csodáját.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

KÖVETLEJÜK EGYÜTT:

1. Kivétel nélkül minden végrehajtás és kilakoltatás leállítását,

2. A devizacsalás azonnali megszűntetését, 

3. A felelősök megbüntetését,

4. Felvételi árfolyamon való rögzítést és végelszámolást

5. A teljes semmisség megállapítását,

6. A végrehajtói rendszer államosítását,

7. A Közjegyzők megszüntetését, felelősségre vonását,

8. Teljes kártalanítást az elszenvedett károkért,

9. Az otthonvédők büntetéseinek elengedését,

10. Az eljárás alatt álló végrehajtók mondjanak le.

Akik ezzel egyetértenek, azokat várjuk 2014. október 16-án 11:00 órától a Budapest XIV. kerület, Cházár András u. 13. szám alá, a Végrehajtó Székház elé.

GYÜLEKEZŐ 10:00 ÓRAKOR.

Innen 12:00 órakor átvonulunk a Dózsa György út 40. szám alá, Don Császti Ferenc végrehajtóhoz, majd a Budapest. XIV. Thököly út 26. számú ház elé Radics Csaba végrehajtóhoz. Ezt követően A Blaha Lujza térre vonulunk és ott több bankot mustra alá veszünk, akik valószínűleg ez időre be is zárnak.

A demonstráció végén lehetőleg a média előtt, ha addig elkészül az igazság új kereke, kipörgetjük a következő személyt, akit meglátogatunk. A második ilyen akciót előreláthatólag autós vonulásnak tervezzük.

KOPPÁNY CSOPORT – MERT A SZÍV GYŐZNI FOG.

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/699760623433082/

Honlapunk:
http://www.koppanycsoport.com/?p=840

A sorsolásról videó:
https://www.youtube.com/watch?v=EtRI1QHlkbs 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM