DR. KRISTON: FELMONDÁS.

DR. KRISTON: FELMONDÁS.

DR. KRISTON ISTVÁN FELMONDÁS KIVONATA:

[good_old_share]


FELMONDÁS KIVONATA:

 

"Alulírott dr. Kriston István alapító tag a hatályos Alapszabály (2018.04.21.) 11. pontja alapján a Jog és Igazság Civil Társaságot létesítő polgári jogi szerződést a mai napon és ezúton 3 hónapos rendes felmondással felmondom.A tagsági viszonyom és a 9. pontban szabályozott szervezeti képviselő funkcióm a három hónap 2018. július 28. napján történő elteltével minden további jogcselekmény nélkül megszűnik.

Felhívom H.I. alapító tagot és ügyvivőt, hogy a felmondásom lejártáig gondoskodjon a szervezeti képviselő megválasztásáról, bankszámla átvételéről, a honlap és könyvelő finanszírozásáról, ezek hiányában a felmondásom lejártát megelőző napi 2018. július 27. napi hatállyal javasolom a civil társaság megszüntetését (létesítő okirat közös megegyezéssel történő  megszüntetését, adószáma töröltetését, bankszámlája megszüntetését)."

Röviden: 

 

Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság befolyása jelentéktelen, szerveződése és a lakosság körében a jogállamiság iránti igény alacsony, ezért mindenki annyi jogot és szabadságot vív ki magának, amennyiért küzdelmet is képes folytatni.

A civil társaság honlapja is megszűnik. A facebook oldalamon "DrKriston István" (Civil Nemzeti Ellenálló) pedig egyszemélyes civil maradok (…)

Tisztelettel: dr. Kriston István állampolgár egyszemélyes civil nemzeti ellenálló.

NCK: szerinted a „deviza”-károsultak érdekét képviselő hivatalos devizahiteles érdekvédelmi szervezetek, és párt további sorsa mi lesz? Miért nem tudtak összefogni, hogy együtt eredményesebben működhessenek? (mert az mindenki számára látható volt, hogy egyenként nem fognak tudni eredményt elérni…)  Mi lehetett a probléma??? Esetleg a vezetőkkel van a gond?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM