DR. GYARMATI-TÖRVÉNYJAVASLAT AZ ÁLTALÁNOS ADÓSSÁGELENGEDÉSRŐL.

DR. GYARMATI-TÖRVÉNYJAVASLAT AZ ÁLTALÁNOS ADÓSSÁGELENGEDÉSRŐL.

DR. GYARMATI-TÖRVÉNYJAVASLAT AZ ÁLTALÁNOS ADÓSSÁGELENGEDÉSRŐL.

[good_old_share]


ÁLTALÁNOS ADÓSSÁGELENGEDÉST ÉS PÉNZREFORMOT! MOST!

 

Dr. Gyarmati Éva a peticiok.com weboldalon aláírás-gyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy kezdeményezését minél többen támogassák. (Videó alább!)A Nemzeti Civil Kontroll nem támogatja a peticiok.com-on történő aláírásgyüjtést!

Alapos okunk van azt feltételezni, hogy a peticiok.com egy olyan globális hálózat, amely az aláírók adatait tematika alapján gyűjti, rangsorolja, elemzi, csoportosítja és tárolja. (a későbbi felhasználásra).

Véleményünk szerint itt egy jól felépített, megfelelő tapasztalattal rendelkező és hardverekkel, pénzügyi háttérrel, valamint más eszközökkel is ellátott kiterjedt hálózatról beszélünk. Jó okunk van azt feltételezni, hogy az így begyűjtött személyes adatokat, információkat (számítógépnév, ip-cím…stb.) a jelenlegi globalista rendszer használhatja fel.

Véleményünk szerint az így begyűjtött adatok alapján a különböző problémák mögé felsorakozott tömegek nagyságáról, habitusáról viszonylag pontos képet kap a globalista „elit”. Ezzel pedig időben fel tud készülni a megfelelő válaszlépésekre. Ezért nem támogatjuk az ott indított petíciókat.

Viszont a Nemzeti Civil Kontroll felkínálta dr. Gyarmati Éva számára, hogy weboldalunkon – ha kéri- lebonyolítjuk a petícióval kapcsolatos feladatokat.

Kérjük, hogy kisérd figyelemmel a törvényjavaslat sorsát, és amint a beterjesztő (dr. Gyarmati Éva) felkér minket a petíció lebonyolítására, segíts annak terjesztésében.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM