DEVIZAHITELEK-A JOBBIK AZ ÁTVERT KÁROSULTAKÉRT FOG KÜZDENI!

DEVIZAHITELEK-A JOBBIK AZ ÁTVERT KÁROSULTAKÉRT FOG KÜZDENI!

DEVIZAHITELEK-A JOBBIK AZ ÁTVERT KÁROSULTAKÉRT FOG KÜZDENI!

[good_old_share]


Bíró Ica – AZ IGAZSÁGNAK GYŐZNIE KELL!!!

 

A Jobbik lakossági fórumára elmentem, hogy beszéljek Z. Kárpat Dániellel, és dr Damm Andreával.
Hozzá szólásomban kértem, hogy a deviza károsultak érdekében nyújtsanak be egy beadványt, hogy amíg az EU -s fogyasztó védelmi jogok nem lépnek érvénybe, addig is FÜGGESZTESSÉK FEL a jogtalanul 256ft-on számolt, kifosztó áldevizás VÉGREHAJTÁSOKAT és kilakoltatásokat!

Ne engedjék, hogy a különböző Faktor cégek féláron felvásárolják az otthonokat, és azután még a Bankoknál is többet követeljenek az átvert devizakárosultaktól.

Az érintett kölcsönfelvevőnek járjon elsődlegesen a kedvezőbb lehetőség!

A Végrehajtások és a kilakoltatások felfüggesztése legyen minden tisztességes parlamenti képviselőnek a legfontosabb megoldandó feladata, hiszen a fél ország lakossága ettől szenved és ez a gazdaságra is nagyon kedvezőtlenül hat!

Z. Kárpát Dániel és dr. Damm Andrea megígérek, hogy a hamarosan beterjesztik elfogadásra a parlamentbe a devizások érdekeit védő javaslatukat!

 

Kíváncsian várom, és remélem, gyorsan intézkednek, mert rajtuk kívül nem nagyon hallom, hogy az állítólag népüket képviselő parlamenti urak és hölgyek igyekeznének megoldani, és napirendre tűzni ezt a választóiknak igen csak életbe vágó, fontos és megoldandó ügyét.
Ezt a problémát pedig nem lehet megkerülni, még akkor sem, ha a kormány és a bankok ezt az igazságtalan kifosztást szeretnék, mert így sem a kormányban, sem uzsorát végrehajtó bankokban nem bízik meg soha többet a nép nagyobbik fele,… és ez nekik sem jó!

A deviza kérdés rendezésére tett intézkedések, nagyban befolyásolni fogják azt, hogy kire fog szavazni az ország többsége! Sürgős és hathatós a fogyasztókat védő, segítő intézkedésekre van szükség, ezt mindenki tudja !

Z. Kárpát felszólalásai jók, legalább nem hagyják fiókban az ügyet, de eddig kevés eredményük volt!

A jobbik, ha megválasztanák őket 2018 ban, a felvételkori Ft rendezést ígérik, ami nagyon jól hangzik , de már most , előtte is kell segíteni ,mert a nép nem bírja ki addig a bevadult végrehajtók embertelen és jogtalan tetteit!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most kell, hogy segítsenek, akkor meg lesz a nép bizalma!!!!

 

Ha a jobbik beadja a parlamentbe azt, amit ígért ,- a "végrehajtások felfüggesztését az EU-s jogok beiktatásáig",  akkor a devizások nagy tömege össze kell ,hogy fogjon ezért a konkrét célért, és a közös ügy megnyugtató megoldásáért !!

loading…


Szerintem ezt minden devizás érti! Legalábbis remélem!

Most, hogy a választások jönnek, a pártok képviselőinek szüksége van az emberek szimpátiája, de ilyenkor nekik is bizonyítaniuk kell!

Rajta, lássuk, hogy ki az politikus, akinek szándéka a valós segítség!

A devizában becsapottaknak viszont szüksége van a fogyasztói jogvédelemre, legyen az EU – s ,vagy, csak simán Magyar, de tisztességes!

Követeljük az igazságot és a jogainkat most, vagy tényleg soha többet nem lesz rá módunk. Újabb négy év ebben a kifosztott állapotban egyenlő lenne a fél ország ellehetetlenítésével, kiirtásával!

loading…


AZ IGASÁGNAK GYŐZNIE KELL!!! – Bíró Ica.

NCK – Természetesen folyamatosan tájékoztatni fogjuk az átvert devizakárosultakat a Jobbikkal kapcsolatos fejleményekről! Iratkozz fel a hírlevélre!

[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM