DR. GYARMATI ÉVA: A HITELEK NAGY RÉSZE BE FOG DŐLNI

DR. GYARMATI ÉVA: A HITELEK NAGY RÉSZE BE FOG DŐLNI!


Az emberek inkább nem esznek, de a bankokhoz nem mennek! Sokan azt tanácsolják, hogy inkább a család lakjon jól, minthogy az emberek a bankokba hordják a keservesen megkeresett forintokat.
Az alábbi videót érdemes végignézni és megosztani!

"Az alkotmányos rendet kötelességünk helyreállítani. Kinek a kötelessége ez és ki az, aki jogosult eljárni? A jogászok tudják, hogy az Alaptörvény érvénytelen, de vajon miért nem tesz senki, semmit?

Parlamentáris diktatúra van, az állam terrorizálja és megnyomorítja az embereket, és ez nem jelenti azt, hogy igaza is van. A nép felség elvét sértik, és a népet leváltani nem lehet.

Az alkotmányos válság, választás és kormányváltás útján nem orvosolható. Alkotmányos válság csak egy valódi rendszerváltással oldódhat meg, amely során a nép megalkotja saját alkotmányát. Minden hatalom a népé!"

Sokan komoly deilemmában vannak: a pénzükért ételt vegyenek, hogy a családjuk jól tudjon lakni, vagy inkább a bankokba hordják a pénzt? Ebben az esetben viszont a családjuk nélkülözik!

Rendjén van ez így? Hogy jutottunk idáig? Az alábbi videó sokmindenre választ adhat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás