ADÓSRABSZOLGASÁG-ORBÁN BETARTJA AZ EBRD-VEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁST.

ADÓSRABSZOLGASÁG-ORBÁN BETARTJA AZ EBRD-VEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁST.

ADÓSRABSZOLGASÁG-ORBÁN BETARTJA AZ EBRD-VEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁST.

[good_old_share]


Vajon hazánkban a bankok előírhatják a magyar kormány számára, hogy mit tehet és mit nem a Magyar állampolgárok érdekében?

 

Ez a kérdés azért is érdekes, mert a bankokról már bíróság által is kimondva bebizonyosodott, hogy éveken át átverték, megkárosították saját ügyfeleiket 734 milliárd forinttal.Ennek ellenére egyetlen bankárnak sem kattant a csuklóján bilincs, és még hajuk szála sem görbült meg! Emlékszünk ugye??? Ezt az összeget nevezték át politikusaink „tisztességtelenül felszámított összegnek”!

Érdekes, hogy egyetlen jogalkotó politikus sem tett feljelentést, egyetlen parlamenti párt sem merte nevén nevezni, és közleményben kijelenteni, hogy bizony itt különösen nagy vagyoni kárt okozó bűncselekmény történt, amely nem csak a hazai „deviza”-károsultak számára okozott vagyoni hátrányt, hanem ezzel közvetlenül a Magyar gazdaságnak is…

Szóval az eredeti kérdésre visszatérve igenis minden látható tény arra utal, hogy hazánkban a bankárok irányítanak és NEM A MAGYAR KORMÁNY.

Erre utal az is, hogy mindezek után, és a történtek ellenére Orbán aláírta a bankszektorral kötött (EBRD-megállapodást), és az átvert, megkárosított, kizsigerelt „deviza”-károsultak érdekében szervezett parlamenti napra a FIDESZ-KDNP el sem ment.

Sajnos ezek a tények! A kérdés mindenki számára jogosan merül fel: EGY JOGÁLLAMBAN KIK FOGJÁK MEGVÉDENI ENNEK A HATALMAS TÁRSADALMI RÉTEGNEK AZ ALAPVETŐ JOGAIT?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM