ADÓSRABSZOLGASÁG-ORBÁN BETARTJA AZ EBRD-VEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁST.

ADÓSRABSZOLGASÁG-ORBÁN BETARTJA AZ EBRD-VEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁST.

ADÓSRABSZOLGASÁG-ORBÁN BETARTJA AZ EBRD-VEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁST.

[good_old_share]


loading...

Vajon hazánkban a bankok előírhatják a magyar kormány számára, hogy mit tehet és mit nem a Magyar állampolgárok érdekében?

 

Ez a kérdés azért is érdekes, mert a bankokról már bíróság által is kimondva bebizonyosodott, hogy éveken át átverték, megkárosították saját ügyfeleiket 734 milliárd forinttal.Ennek ellenére egyetlen bankárnak sem kattant a csuklóján bilincs, és még hajuk szála sem görbült meg! Emlékszünk ugye??? Ezt az összeget nevezték át politikusaink „tisztességtelenül felszámított összegnek”!

Érdekes, hogy egyetlen jogalkotó politikus sem tett feljelentést, egyetlen parlamenti párt sem merte nevén nevezni, és közleményben kijelenteni, hogy bizony itt különösen nagy vagyoni kárt okozó bűncselekmény történt, amely nem csak a hazai „deviza”-károsultak számára okozott vagyoni hátrányt, hanem ezzel közvetlenül a Magyar gazdaságnak is…

Szóval az eredeti kérdésre visszatérve igenis minden látható tény arra utal, hogy hazánkban a bankárok irányítanak és NEM A MAGYAR KORMÁNY.

loading...

Erre utal az is, hogy mindezek után, és a történtek ellenére Orbán aláírta a bankszektorral kötött (EBRD-megállapodást), és az átvert, megkárosított, kizsigerelt „deviza”-károsultak érdekében szervezett parlamenti napra a FIDESZ-KDNP el sem ment.

Sajnos ezek a tények! A kérdés mindenki számára jogosan merül fel: EGY JOGÁLLAMBAN KIK FOGJÁK MEGVÉDENI ENNEK A HATALMAS TÁRSADALMI RÉTEGNEK AZ ALAPVETŐ JOGAIT?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
POZITÍV - SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!
POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV - SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON! [good_old_share] (Ti küldtétek rovat.) Kemény véleményem van a bírkásított szegedi bírákról, ezért úgy...

460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN.
460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN.

460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN. Toroczkai László - A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal...

Close