A DEVIZAHITELES BEADVÁNYT KÉSZÍTŐ ÜGYVÉDNŐ ÜZENETE.

A DEVIZAHITELES BEADVÁNYT KÉSZÍTŐ ÜGYVÉDNŐ ÜZENETE.

A DEVIZAHITELES BEADVÁNYT KÉSZÍTŐ ÜGYVÉDNŐ ÜZENETE.

[good_old_share]


A Kúria még nem alakította ki álláspontját a C-51/17-es számú, az Európai Bíróságon született ítélettel kapcsolatban, így még nem vagyunk elkésve!A múlt alkalommal oldalunkon megjelent egy felhívás az Adóskamara részéről. A felhívás tartalmazott egy beadványt (egyetértő nyilatkozat), melyet a "deviza"-károsultak küldhetnek meg a Kúriának.

loading...

A nyilatkozat letöltési linkjét megtalálod az oldal alján!

A beadványt elkészítő dr. Csitos Eszter ügyvédnő üzenete:

 

Tisztelt "fotelben ülünk és sopánkodunk" emberek!

"..Ha nem csinálunk semmit, biztos nem lesz VÁLTOZÁS! Csak egy lap kinyomtatása, egy bélyeg megvásárlása és egy aláírás szükséges hozzá!.."

Nem elég csak az ügyvédnek dolgozni az ügyeiteken, néha nektek is tollat kell ragadni! Minden igaz, amit leírtok, hogy a Kúria és az AB is milyen galád módon és jogellenesen cselekszik, DE:

 

1. Mi vagyunk a Kúria és az AB "munkáltatói", ugyanis a mi adónkból kapják a fizetésüket!

2. Kevés lehetőségünk van a hatalommal szemben, de most itt van a pillanat: ki kellene nyomtatni a csatlakozási nyilatkozatot, alá kellene írni és postára adni.

loading...

Valóban, 350 Ft a bélyeg. Valóban, lehet, hogy figyelembe se fogják venni a beadványt. 

Valóban, a 350 Ft is sok lehet, de ha belegondoltok, a bankoknak kifizetett, perekre költött összeghez képest elenyésző.

És mi van akkor, ha végre megszólal a lelkiismeretük, ha a következő pár napban százával kapják a postán a nyilatkozatokat?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mi van akkor, ha az egyébként briliáns elméjükről végre elszáll a lila köd és újra hajlandóak lesznek a kiválóan indokolt döntéseiket meghozni?

Ha nem csinálunk semmit, biztos nem lesz VÁLTOZÁS! Csak egy lap kinyomtatása, egy bélyeg megvásárlása és egy aláírás szükséges hozzá!”

Az egyetértő nyilatkozatot IDE KATTINTVA TUDOD LETÖLTENI (a megjelenő oldal alján találod).

Részlet az Adóskamara sajtótájékoztatójából:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ORBÁN-KORMÁNY KISZOLGÁLTATTA AZ ADÓSOKAT A BANKOKNAK.
AZ ORBÁN-KORMÁNY KISZOLGÁLTATTA AZ ADÓSOKAT A BANKOKNAK.

AZ ORBÁN-KORMÁNY KISZOLGÁLTATTA AZ ADÓSOKAT A BANKOKNAK. [good_old_share] Kemény állítások, de sajnos a mai Magyar valóságot tükrözik.   Dr. Szakács...

256 FORINTON TÖRTÉNŐ FORINTOSÍTÁS-EGYEDILEG MEG NEM TÁRGYALT SZERZŐDÉSI FELTÉTEL!
256 FORINTON TÖRTÉNŐ FORINTOSÍTÁS-EGYEDILEG MEG NEM TÁRGYALT SZERZŐDÉSI FELTÉTEL!

256 FORINTON TÖRTÉNŐ FORINTOSÍTÁS-EGYEDILEG MEG NEM TÁRGYALT SZERZŐDÉSI FELTÉTEL! [good_old_share] Az alábbi gondolatok igencsak figyelemreméltóak!!! Olvasd! Mi a véleményed?:  ...

Close