A DEVIZAHITELES BEADVÁNYT KÉSZÍTŐ ÜGYVÉDNŐ ÜZENETE.

A DEVIZAHITELES BEADVÁNYT KÉSZÍTŐ ÜGYVÉDNŐ ÜZENETE.

A DEVIZAHITELES BEADVÁNYT KÉSZÍTŐ ÜGYVÉDNŐ ÜZENETE.

[good_old_share]


A Kúria még nem alakította ki álláspontját a C-51/17-es számú, az Európai Bíróságon született ítélettel kapcsolatban, így még nem vagyunk elkésve!A múlt alkalommal oldalunkon megjelent egy felhívás az Adóskamara részéről. A felhívás tartalmazott egy beadványt (egyetértő nyilatkozat), melyet a "deviza"-károsultak küldhetnek meg a Kúriának.

A nyilatkozat letöltési linkjét megtalálod az oldal alján!

A beadványt elkészítő dr. Csitos Eszter ügyvédnő üzenete:

 

Tisztelt "fotelben ülünk és sopánkodunk" emberek!

"..Ha nem csinálunk semmit, biztos nem lesz VÁLTOZÁS! Csak egy lap kinyomtatása, egy bélyeg megvásárlása és egy aláírás szükséges hozzá!.."

Nem elég csak az ügyvédnek dolgozni az ügyeiteken, néha nektek is tollat kell ragadni! Minden igaz, amit leírtok, hogy a Kúria és az AB is milyen galád módon és jogellenesen cselekszik, DE:

 

1. Mi vagyunk a Kúria és az AB "munkáltatói", ugyanis a mi adónkból kapják a fizetésüket!

2. Kevés lehetőségünk van a hatalommal szemben, de most itt van a pillanat: ki kellene nyomtatni a csatlakozási nyilatkozatot, alá kellene írni és postára adni.

Valóban, 350 Ft a bélyeg. Valóban, lehet, hogy figyelembe se fogják venni a beadványt. 

Valóban, a 350 Ft is sok lehet, de ha belegondoltok, a bankoknak kifizetett, perekre költött összeghez képest elenyésző.

És mi van akkor, ha végre megszólal a lelkiismeretük, ha a következő pár napban százával kapják a postán a nyilatkozatokat?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mi van akkor, ha az egyébként briliáns elméjükről végre elszáll a lila köd és újra hajlandóak lesznek a kiválóan indokolt döntéseiket meghozni?

Ha nem csinálunk semmit, biztos nem lesz VÁLTOZÁS! Csak egy lap kinyomtatása, egy bélyeg megvásárlása és egy aláírás szükséges hozzá!”

Az egyetértő nyilatkozatot IDE KATTINTVA TUDOD LETÖLTENI (a megjelenő oldal alján találod).

Részlet az Adóskamara sajtótájékoztatójából:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM