A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

[good_old_share]


Tény: Naponta 10-20 Magyar CSALÁDOT!!! dobnak az utcára a végrehajtók.

 

Eddig nem tudtunk olyan kilakoltatásról beszámolni, ahol a Jobbikon kívül más ellenzéki párt képviselője megjelent volna! (természetesen a FIDESZ-KDNP képviselői is messze elkerülik az ilyen helyeket!) Ha tetszik, ha nem, ez a tény! Lehet gondolkodni!Z. Kárpát Dániel – Rekordszintű riasztásokat kapunk, hogy jelenjünk meg kilakoltatásokon, miközben a kormány a családok évéről beszél. Ezer sebből véreznek azok a történetek, amelyek a NER rendszerében, a Fidesz által kialakított végrehajtók számára kedvező jogi és politikai klímában a lakosságot érő atrocitásokról szólnak.

loading...

A JOBBIK AZONNALI KILAKOLTATÁSI ÉS RÉSZLEGES VÉGREHAJTÁSI MORATÓRIUMOT SÜRGET.

A Jobbik rekordszintű riasztást kap, hogy jelenjen meg kilakoltatásokon, miközben kormány a családok évéről beszél. Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: ezer sebből véreznek azok a történetek, amelyek a NER rendszerében, a Fidesz által kialakított végrehajtók számára kedvező jogi és politikai klímában a lakosságot érik atrocitások formájában.

Z. Kárpát Dániel elmondta, számos olyan visszajelzést kaptak, hogy duplán próbáltak behajtani követelést végrehajtók, „életük végéig haszonélvezőként, jogszerűen ott tartózkodókat távolítottak el lakásukból”, illetve az is előfordulhat, hogy valaki pár tízezer forintos telefonszámla-tartozás miatt veszíti el az otthonát.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A Jobbik politikusa arra hívta fel a figyelmet, hogy a november 15-én induló kilakoltatási moratórium már kései intézkedés, mert addig is számos család veszítheti el otthonát. Z. Kárpát Dániel leszögezte: teljes felülvizsgálatra szorul a végrehajtási rendszer.

A Jobbik azonnali kilakoltatási, valamint a devizahitelük miatt bajba kerültek számára részleges végrehajtási moratóriumot sürget. A moratóriumot addig kellene fenntartani, amíg nem kezdődhet meg egy törvénymódosítás után a devizahitelek forintosítása a felvételkori árfolyamon. Ezt a Jobbik képviselői meg fogják szavazni – emelte ki a Jobbik képviselője.

loading...

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-A KÚRIA ELNÖKÉTŐL ÉRKEZETT.
DEVIZAHITELEK-A KÚRIA ELNÖKÉTŐL ÉRKEZETT.

DEVIZAHITELEK-A KÚRIA ELNÖKÉTŐL ÉRKEZETT. [good_old_share] DEVIZAKÁROSULT SORSTÁRSAIMNAK, BÍRÓKNAK, ÉS BÍRÓSÁGOKNAK! Köves István - A Kúria elnökétől kaptam 2018. 08. 31....

A KORMÁNY AZONNAL RENDELJE EL A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUMOT!
A KORMÁNY AZONNAL RENDELJE EL A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUMOT!

A KORMÁNY AZONNAL RENDELJE EL A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUMOT! [good_old_share] A kormány, a 2018-as választások után azonnal megadta a „deviza”-károsultakra a...

Close