A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

[good_old_share]


Tény: Naponta 10-20 Magyar CSALÁDOT!!! dobnak az utcára a végrehajtók.

 

Eddig nem tudtunk olyan kilakoltatásról beszámolni, ahol a Jobbikon kívül más ellenzéki párt képviselője megjelent volna! (természetesen a FIDESZ-KDNP képviselői is messze elkerülik az ilyen helyeket!) Ha tetszik, ha nem, ez a tény! Lehet gondolkodni!Z. Kárpát Dániel – Rekordszintű riasztásokat kapunk, hogy jelenjünk meg kilakoltatásokon, miközben a kormány a családok évéről beszél. Ezer sebből véreznek azok a történetek, amelyek a NER rendszerében, a Fidesz által kialakított végrehajtók számára kedvező jogi és politikai klímában a lakosságot érő atrocitásokról szólnak.

A JOBBIK AZONNALI KILAKOLTATÁSI ÉS RÉSZLEGES VÉGREHAJTÁSI MORATÓRIUMOT SÜRGET.

A Jobbik rekordszintű riasztást kap, hogy jelenjen meg kilakoltatásokon, miközben kormány a családok évéről beszél. Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: ezer sebből véreznek azok a történetek, amelyek a NER rendszerében, a Fidesz által kialakított végrehajtók számára kedvező jogi és politikai klímában a lakosságot érik atrocitások formájában.

Z. Kárpát Dániel elmondta, számos olyan visszajelzést kaptak, hogy duplán próbáltak behajtani követelést végrehajtók, „életük végéig haszonélvezőként, jogszerűen ott tartózkodókat távolítottak el lakásukból”, illetve az is előfordulhat, hogy valaki pár tízezer forintos telefonszámla-tartozás miatt veszíti el az otthonát.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A Jobbik politikusa arra hívta fel a figyelmet, hogy a november 15-én induló kilakoltatási moratórium már kései intézkedés, mert addig is számos család veszítheti el otthonát. Z. Kárpát Dániel leszögezte: teljes felülvizsgálatra szorul a végrehajtási rendszer.

A Jobbik azonnali kilakoltatási, valamint a devizahitelük miatt bajba kerültek számára részleges végrehajtási moratóriumot sürget. A moratóriumot addig kellene fenntartani, amíg nem kezdődhet meg egy törvénymódosítás után a devizahitelek forintosítása a felvételkori árfolyamon. Ezt a Jobbik képviselői meg fogják szavazni – emelte ki a Jobbik képviselője.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM