A “DEVIZA”-“HITELESEK” ARANY GYŰRŰJE

A "DEVIZA"-"HITELESEK" ARANY GYŰRŰJE.

Talán emlékeznek arra, hogy tavasszal utoljára vettem részt a politikai életben, és Dr. Ángyán professzorhoz tartozóan a Tisztesség és Emberség Szövetség egyik képviselőjelöltjeként Siófokon a választók 1,5 %-a adta le rám szavazatát. 

Ebből is látható az, hogy a Kasszandrák soha nem voltak népszerűek a világban. 

Ma reggel a Szövetségem Vezetője fordult hozzám írásom végén olvasható levéllel, és erre az alábbi választ adtam.

Tudom, hogy szavazás esetén Siófokon ezért is, most is  csak 1,5 %-ot kapnék, és ha a siófoki győztes szavait követném, tízszer ennyi szavazathoz juthatnék. 

Csakhogy akkor életemben nyugodtan többé aludni nem tudnék, utána pedig még a föld is kivetne magából. 

Siófokon 2014. október 1. napján.


Léhmann György

From: Dr. Léhmann György [mailto:lehmann@invitel.hu] 
Sent: Wednesday, October 01, 2014 5:50 AM
To: 'Sándorné Ács'
Subject: RE: KÉRÉS

Évikém!

Minden, vagy csaknem minden írásomban ezt részletezem, de ha röviden kell elmagyaráznom közérthetően azt, hogy most mit csinál a Kormány, a következőket tudom mondani.

A több mint egymillió ember számára olyan segítséget nyújt a Kormány, mint amikor az utcán aranygyűrűként rézgyűrűt sóznak az emberek nyakába úgy, hogy közben az aranygyűrű árát eltették. 

Ennyit ér a Kormánynak mostani segítsége. Hazudnak, csalnak, hitegetnek, és az aranygyűrűk árának megtarthatósága okából minden hazudozó, csaló, hitegető is jól jár. 

Ezért hazudoznak, csalnak és hitegetnek.

Az pedig eszükbe sem jut, hogy egy  tisztességes országban a magánjogi viszonyoknak legfőbb, és mindenki által betartandó alkotmányos alapelve az, hogy a „szolgáltatásért megfelelő mértékű ellenszolgáltatás jár”.

Ebből következően ha egy Kormány azon munkálkodik, hogy a szolgáltatásért nem megfelelő mértékű ellenszolgáltatás elcsalása törvényesítve legyen, és csak rézgyűrűvel hajlandó foglalkozni, az a Kormány az alkotmányosságot, a tisztességet elveti és hazája népét elárulja.

Ez a véleményem.

Szeretettel: Léhmann György 


From: Sándorné Ács [mailto:a…………………..@…………l.com] 
Sent: Tuesday, September 30, 2014 9:23 PM
To: Dr. Léhmann György
Subject: KÉRÉS

Kedves Gyuri!
Tisztelettel figyelem a devizahitelesek ügyében folytatott harcodat. 
Te segítettél megérteni, hogy a kormány tisztességtelen játékot játszik a devizahitelesekkel. 

Most mégis azzal kampányolnak, hogy segítő kezet nyújtanak a devizahitelesek százezreinek, elszámoltatják a bankokat…

Pl az alábbi cikkben:

http://mno.hu/belfold/tobb-mint-egymillio-csaladot-erint-az-elszamolas-1250008
Mi erről a véleményed? Hogyan lehetne egyszerűen elmagyarázni az embereknek, hogy ez nem igaz?
Üdvözlettel
Ácsné Éva

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM