Hogyan tudsz jól megegyezni a bankkal?

dr. Szabó V. László ügyvéd, devizahitel, egyezség, megegyezés, Nemzeti Civil Kontroll, Hogyan tudsz jól megegyezni a bankkal?

Hogyan tudsz jól megegyezni a bankkal?

Dr. Szabó V. László ügyvéd – Amíg nincs az adós kezében fegyver addig nem lehet megegyezni a bankkal.

Ilyen fegyver a beadott kereset, a szakértő által kiszámolt valós tartozás.

A jól megírt támadhatatlan kereset az eszköz mert jogilag alá van támasztva az, hogy a bank követelése alaptalan, csak egy felfújt, nem létező összeg.

Ameddig ez nincs meg addig felesleges koldulni a bank jóindulatáért, pláne a követeléskezelők irgalmáért.
Hiszen azért jöttek létre, hogy a követelést kezeljék.

Ahol jó fekvésű ingatlan a fedezet ott reménytelen az egyezség. Az ingatlanra fáj a foguk. Ezeket le kell győzni a perben különben nincs menekvés, az életed árán is elveszik az ingatlanodat.

Odamenni a bankhoz és könyörögni, hogy engedje el a semmi egyharmadát? Aztán tíz évig fizetni részletekben a semmi kétharmadát?
Ha küzdesz van esélyed a túlélésre, ha feladtad akkor már most meghaltál.

+ Jó hír az összes ELLA-AXA-Otp Bank-Otp Faktoring szerződéssel érintett adósnak.
Nem csak a kumulatív hatás miatt lehet a szerződés érvénytelen.
Jó hír az összes ELLA-AXA-Otp Bank-Otp Faktoring szerződéssel érintett adósnak.

A Kúria 2021-es jogegységi panaszeljárásban hozott határozata szerint egyetlen olyan szerződés sem átlátható amely bár említi a jelentős mértékű árfolyamváltozás lehetőségét de nem tájékoztatja az adóst, hogy emiatt a fennálló tartozás jelentősen megemelkedhet.
Az összes ELLA, Axa szerződés ilyen. Dr. Szabó V. László ügyvéd 
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM