DEVIZAÜGYEK. AZ ÁLLÁS 1-1

DEVIZAÜGYEK. AZ ÁLLÁS 1-1.

DEVIZAÜGYEK. AZ ÁLLÁS 1-1

[good_old_share]

Vajon a kitartás meghozza a várt eredményt?
Csikász Levente – Devizaügyek – vh. per, másodfok.

loading...

Elsőfokon az ERSTE ellenében létre nem jöttséggel nyertem vh. megszüntetési pert a Miskolci Járásbíróságon.

A másodfokú Miskolci Törvényszék megváltoztatta ezen ítéletet és elutasította a keresetet. Szerintük minden rendben van, mert a szóbeli indokolás szerint "minden meghatározott".
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Ptk. 205. §-a alapján nem meghatározottságra van szükség, hanem tényállításokkal alátámasztott bizonyítottságra, hogy létrejött-e a konszenzus a lényeges elemekben, és önmagában az okirat szövege nem jelent feltétlenül bizonyítottságot. Mi tanúval bizonyítottuk, hogy bizony lényeges elemek tekintetében kizárt volt a konszenzus, mert sok infóról tudomása sem volt az ügyfeleimnek. Na erre mondja a másodfok, hogy ez nem baj, mert így is létrejön a kötelem.

Az állás 1-1. Jön a harmadik és utolsó forduló a Kúrián. Nincs megállás, érvényre juttatjuk az ügyfelemmel az igazságot majd e fórumon. Csikász Levente.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZA"-KÁROSULTAK TÁRGYALÁSA ORBÁN VIKTORRAL.
“DEVIZA”-KÁROSULTAK TÁRGYALÁSA ORBÁN VIKTORRAL

"DEVIZA"-KÁROSULTAK TÁRGYALÁSA ORBÁN VIKTORRAL [good_old_share] Címzett: Dr. Orbán Viktor miniszterelnök email: miniszterelnok@mk.gov.hu  Tisztelt miniszterelnök úr! Jog és Igazság Mozgalom Civil...

AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT.
AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT

AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT [good_old_share] Miközben Matolcsy György üzent Varga Mihálynak, hogy: költekezzetek, aközben egyre több „deviza”-károsult család...

Close