“DEVIZA”-KÁROSULTAK TÁRGYALÁSA ORBÁN VIKTORRAL

"DEVIZA"-KÁROSULTAK TÁRGYALÁSA ORBÁN VIKTORRAL

Címzett:
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök
email: miniszterelnok@mk.gov.hu 

Tisztelt miniszterelnök úr!
Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság azt kéri Öntől, hogy személyesen fogadja küldöttségünket az Európai Unió Bizottságának elnökéhez és Önhöz írt devizahiteles beadványunk ügyében, amelyben kifejeztük azt a szándékunkat, hogy az Európai Unió Bírósága elé kívánjuk vinni az Európai Unió Bizottsága és Magyarország tagállam rendszerszintű közösségi (pénzügyjogi, fogyasztóvédelmi) jogsértésének ügyét.

A társaságunk alkotmányos civil – többek között devizahiteles – jogvédő szervezet. A devizahiteles ügyben a devizaadósokat képviselő civil szervezetekkel a kormánytényezők a nagy horderejű döntések előtt nem egyeztettek, így a magunk részéről készek vagyunk megadni azt a lehetőséget, hogy utólagos egyeztetés alapján és az Európai Unió Bírósága előtti eljárásunk megindítása előtt a Kormány korrigálhassa azokat a hibás jogalkotási döntéseket, melyek az állam-adós-bank viszonylatában a devizaadós társadalom hátrányára hoztak létre alaptörvényt és közösségi jogot sértő intézkedéseket. Várjuk szíves válaszát.
Kelt, 2016. augusztus 25.

Tisztelettel:
Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság
dr. Kriston István törvényes képviselő
honlap: www.jogesigazsag.hu
email: jogtanacsos@pr.hu

A civilek részéről a tárgyalási szándék megvan. De vajon a miniszterelnök hajlandó a civilekkel szóba állni? Neked mi a véleményed?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Szólj hozzá

Hozzászólás