“DEVIZA”-KÁROSULT VAGY? EZT MÁR LÁTTAD? FONTOS DOKUMENTUMOK!

"DEVIZA"-KÁROSULT VAGY? EZT MÁR LÁTTAD? FONTOS DOKUMENTUMOK!

"DEVIZA"-KÁROSULT VAGY? EZT MÁR LÁTTAD? FONTOS DOKUMENTUMOK!

[good_old_share]


Előszó! Köszönjük a Hitelsikerek.hu –nak, hogy közzétette ezeket a fontos dokumentumokat!Kérjük az olvasóinkat, hogy aki még nem tette meg, az mentse ezeket az iratokat, és ha úgy gondolja, akkor használja fel saját felelősségére. Sok fontos információ nyerhető ki belőlük! Oszd meg ezt az információt! [good_old_share]

Természetesen mi is mentjük saját szerverünkre, így ezek a dokumentumok több forrásból is elérhetőek lesznek.
Mellen Katalin – Az igazságügyi pénzpiaci és tőkepiaci szakértői véleményt már mindenki látta? Eszerint VALAMENNYI deviza-nyilvántartású kölcsön BEFEKTETÉSSEL vegyes hitel. Ez egy eléggé FONTOS megállapítás, ugyanis a befektetési ügyletre a hitelfelvevőnek nem volt szerződéses akarata, tekintve, hogy nem is tudott erről a mögöttes ügyletről, ezért a szerződés NEM JÖTT LÉTRE !!

Ez itt a szakértői vélemény: KATTINTS IDE!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ez pedig egy OTP Faktoring elleni, végrehajtást megszüntető NYERTES per ítélete, ahol a bíróság a szakértői véleményben foglaltakat elfogadta, azt alkalmazhatónak tartotta a jelen perben is, mivel a szakértő általános, MINDEN BANK által alkalmazott gyakorlatot mutatott be a szakvéleményben: NYERTES ÍTÉLET-KATTINTS IDE!

 – Mellen Katalin

A dokumentum megnyitásához Adobe Acrobat Reader program szükséges, amely (ha nincs az ön gépére telepítve) akkor az alábbi linkről letölthető:http://get.adobe.com/reader/ )

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM