DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

[good_old_share]


loading...

Egyenes beszéd??? Beszéljünk végre egyenesen, a lényegről!

 

Nyílt levél Kálmán Olgának!Szladek Katalin. – Kedves Kálmán Olga! Felháborítónak érezzük sokan, hogy egy mi kárunkon élősködő Állítólagos "devizás" szakértőt rendszeresen meghívnak műsorukba.

Nevezetesen Lovas Juditot. Aki közgazdászként, egy bizonyított és elismert csalást , a családok 10 éves kínlódása után is legalizálni akar és "megoldásként jónak látná az eszközkezelő és a magáncsőd kiterjesztését, és az elsétálás jogának bevezetését."

Ezek után Ön azzal zárta a témát, hogy úgy látja azért lenne itt még pár jó ötlet..

 

Hát ötletekkel tele is vagyunk, megmentést sose kértünk, csak és kizárólag a szerződéskori törvények betartatásást, mely szerint minden szerződés semmis, mert nem felel meg a kölcsön fogalmának semmilyen szempontból.

loading...

Olyan hibás termék, aminek fogalmát 2010-ben próbálta meghatározni a Kúria!Tönkre tették az életünket, a minimum, hogy az igazságnak adjanak hangot a TV-ben.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kérésünk, hogy olyan szakértőket hívjanak meg műsorukba, akik valóban minket képviselnek – Barabás Gyula, Bankcsapda Egyesület, Adóskamara, és a minket képviselő ügyvédek. Köszönöm megértését és figyelmét! Szladek Katalin.

NCK: Úgy értesültünk, hogy hasonló tartalmú levelet írt Kálmán Olgának Járvás Éva is. A műsorvezetőt ő is arra kérte, hogy biztosítson számára műsoridőt, amelyben elmondhatja a „deviza”-csalás pénzügyi hátterét.Tisztában vagyunk vele, hogy ez rendkívül kellemetlen téma egy országos médiában, és azt is tudjuk, hogy minden parlamenti párt felelős a jelenlegi helyzet kialakulásáért, hisz a forintosítási törvény megszavazásakor egy sem állt fel, és mondta azt, hogy „először vizsgáljuk meg a bankok büntetőjogi felelősségét”.

Eljött az ideje annak, hogy egy országos médiában végre kendőzetlenül beszéljünk erről a témáról!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOGY ÁLL A DEVIZÁSOKAT KÉPVISELŐ HAZA PÁRTJA?
HOGY ÁLL A DEVIZÁSOKAT KÉPVISELŐ HAZA PÁRTJA?

HOGY ÁLL A DEVIZÁSOKAT KÉPVISELŐ HAZA PÁRTJA? [good_old_share] FIGYELEM! A beszámoló alatt egy szavazást is találsz!   Kásler Árpád beszámolója:...

KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?
KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?

KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT? [good_old_share] Póka László - Ki fogja ezután önzetlenül segíteni a SeVizásokat? – Köszönjük...

Close