DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

[good_old_share]


Egyenes beszéd??? Beszéljünk végre egyenesen, a lényegről!

 

Nyílt levél Kálmán Olgának!Szladek Katalin. – Kedves Kálmán Olga! Felháborítónak érezzük sokan, hogy egy mi kárunkon élősködő Állítólagos "devizás" szakértőt rendszeresen meghívnak műsorukba.

Nevezetesen Lovas Juditot. Aki közgazdászként, egy bizonyított és elismert csalást , a családok 10 éves kínlódása után is legalizálni akar és "megoldásként jónak látná az eszközkezelő és a magáncsőd kiterjesztését, és az elsétálás jogának bevezetését."

Ezek után Ön azzal zárta a témát, hogy úgy látja azért lenne itt még pár jó ötlet..

 

Hát ötletekkel tele is vagyunk, megmentést sose kértünk, csak és kizárólag a szerződéskori törvények betartatásást, mely szerint minden szerződés semmis, mert nem felel meg a kölcsön fogalmának semmilyen szempontból.

Olyan hibás termék, aminek fogalmát 2010-ben próbálta meghatározni a Kúria!Tönkre tették az életünket, a minimum, hogy az igazságnak adjanak hangot a TV-ben.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kérésünk, hogy olyan szakértőket hívjanak meg műsorukba, akik valóban minket képviselnek – Barabás Gyula, Bankcsapda Egyesület, Adóskamara, és a minket képviselő ügyvédek. Köszönöm megértését és figyelmét! Szladek Katalin.

NCK: Úgy értesültünk, hogy hasonló tartalmú levelet írt Kálmán Olgának Járvás Éva is. A műsorvezetőt ő is arra kérte, hogy biztosítson számára műsoridőt, amelyben elmondhatja a „deviza”-csalás pénzügyi hátterét.Tisztában vagyunk vele, hogy ez rendkívül kellemetlen téma egy országos médiában, és azt is tudjuk, hogy minden parlamenti párt felelős a jelenlegi helyzet kialakulásáért, hisz a forintosítási törvény megszavazásakor egy sem állt fel, és mondta azt, hogy „először vizsgáljuk meg a bankok büntetőjogi felelősségét”.

Eljött az ideje annak, hogy egy országos médiában végre kendőzetlenül beszéljünk erről a témáról!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM