BÍRÓ ICA: DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

BÍRÓ ICA: DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

BÍRÓ ICA: DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

[good_old_share]


Oszd meg! A demonstráción körülbelül 1000 voltunk, akik kiálltak a devizában becsapottak érdekében és hiba nélkül tüntettek az igazság kiharcolása érdekében!

 

A legfontosabb cél a végrehajtások és a kilakoltatások azonnali felfüggesztése, az emberi életek és otthonok mentése! Mindaddig védettségnek kellene lennie, amíg tisztességesen nem rendezik a deviza hitelnek nevezett, bank-kormány által jóváhagyatott, kifosztással végrehajtott népirtást!

loading...Jól sikerült minden, de lehettünk volna sokkal többen is, ha az emberi gyarlóság és ego harc a devizás csoportok közötti megosztást, nem szítaná, most már sokadszor!

 

… vajon miért is ??? Ez a széthúzás felháborító és szégyelljék magukat, akik nem a közös életmentést helyezik előtérbe!

E miatt, több mint szomorú vagyok, hiszen minél többen vagyunk, annál nagyobb erőt képviselhetnénk, mert nem mindegy a tenni akarók létszáma  ..!Köszönet a Questor és Baumag károsultak csatlakozásához, valamint a sok vidékről, fáradságosan felutazó, devizaban becsapottak népes csoportjainak! 

Z Kárpáti Dániel most is, mint évek óta mindig jelen volt!

A deviza károsultak probléma megoldásának a napirenden tartása az egyik reményünk lehet!  Köszönet neki a mindenkori figyelmért!

Az általam is felvett videó közlemény, több mint fontos, a lényeg  hallható  …!!!

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Győznie kell az igazságnak, győznie kell jogainknak !!!! Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt.

Reménykedjünk és imádkozzunk is és intenzíven vizualizáljuk, hogy az igazságunk révén a szabadságunkkal az otthonainkat, életünket és jogainkat is visszakapjuk!

Egyfelé húzzuk a választásunk szekerét! Ésszel, szívvel, közös akarattal mindent elérhetünk!!!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÁLASZTÁSI CSALÁSOK! - RENDKÍVÜLI FELHÍVÁS!
VÁLASZTÁSI CSALÁSOK! – RENDKÍVÜLI FELHÍVÁS!

VÁLASZTÁSI CSALÁSOK! - RENDKÍVÜLI FELHÍVÁS! [good_old_share] "...ennek a választásnak így nincs értelme..."   Kásler Árpád - Minden párttagunkhoz és a...

DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.
DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK.

DEVIZÁSOK NYÍLT LEVELE KÁLMÁN OLGÁNAK. [good_old_share] Egyenes beszéd??? Beszéljünk végre egyenesen, a lényegről!   Nyílt levél Kálmán Olgának! Szladek Katalin....

Close