BÍRÓ ICA: DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

BÍRÓ ICA: DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

BÍRÓ ICA: DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

[good_old_share]


Oszd meg! A demonstráción körülbelül 1000 voltunk, akik kiálltak a devizában becsapottak érdekében és hiba nélkül tüntettek az igazság kiharcolása érdekében!

 

A legfontosabb cél a végrehajtások és a kilakoltatások azonnali felfüggesztése, az emberi életek és otthonok mentése! Mindaddig védettségnek kellene lennie, amíg tisztességesen nem rendezik a deviza hitelnek nevezett, bank-kormány által jóváhagyatott, kifosztással végrehajtott népirtást!Jól sikerült minden, de lehettünk volna sokkal többen is, ha az emberi gyarlóság és ego harc a devizás csoportok közötti megosztást, nem szítaná, most már sokadszor!

 

… vajon miért is ??? Ez a széthúzás felháborító és szégyelljék magukat, akik nem a közös életmentést helyezik előtérbe!

E miatt, több mint szomorú vagyok, hiszen minél többen vagyunk, annál nagyobb erőt képviselhetnénk, mert nem mindegy a tenni akarók létszáma  ..!Köszönet a Questor és Baumag károsultak csatlakozásához, valamint a sok vidékről, fáradságosan felutazó, devizaban becsapottak népes csoportjainak! 

Z Kárpáti Dániel most is, mint évek óta mindig jelen volt!

A deviza károsultak probléma megoldásának a napirenden tartása az egyik reményünk lehet!  Köszönet neki a mindenkori figyelmért!

Az általam is felvett videó közlemény, több mint fontos, a lényeg  hallható  …!!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Győznie kell az igazságnak, győznie kell jogainknak !!!! Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt.

Reménykedjünk és imádkozzunk is és intenzíven vizualizáljuk, hogy az igazságunk révén a szabadságunkkal az otthonainkat, életünket és jogainkat is visszakapjuk!

Egyfelé húzzuk a választásunk szekerét! Ésszel, szívvel, közös akarattal mindent elérhetünk!!!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM