A NAGY DURRANÁS-A DÜHÖS “DEVIZA”-“HITELESEK” KÖZÖTT KERESIK A BANKROBBANTÓT

A NAGY DURRANÁS-A DÜHÖS "DEVIZA"-"HITELESEK" KÖZÖTT KERESIK A BANKROBBANTÓT.

Fizetésképtelen devizások adatait kérte be a rendőrség. Nem kizárt, hogy közülük állt valaki bosszút a Béke téren hétfőn.

A Blikk információi szerint a rendőrök kikérdezik azokat a devizahiteles személyeket, akik az elmúlt időszakban váltak fizetésképtelenné, vagy mostanában került behajtási szakaszba az ügyük. Olyan esetekről is bekérték a rendőrök az adatokat, amikor a bankfiókokban vita vagy esetleg szélsőséges, agresszív szituáció történt. Nem kizárt ugyanis, hogy egy feldühödött devizahiteles állt bosszút a pénzintézeteken hétfő hajnalban.


loading...

Ahogy arról beszámoltunk, hétfő 4 óra 48 perckor a XIII. kerületi CIB Banknál robbant egy bomba. Az elkövető egy enduromotorral menekült, amely többszínűre volt festve. A motoros nem várta meg a robbanás eredményét, már a füstfelhő elülte előtt távozott a helyszínről, és egyetlen fillért sem vitt magával. Egyes információk szerint a tettes a bankfiók közelében szendergő hajléktalanokat elküldte, hogy ne essen bajuk a detonációban.


A bank pénzkiadó automatájának páncélozott pénzkazettája is megsérült, ezért az sem zárható ki, hogy valójában a tettes csak ki akarta fosztani az ATM-et. Ennek azonban ellentmond, hogy a motorkerékpárral érkező elkövető meg sem győződött arról, hogy a robbanás után mi történt a pénzzel.

Forrás: Blikk, Hír24

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
8 OK ARRA, HOGY PROPOLISZT HASZNÁLJUNK
8 OK ARRA, HOGY PROPOLISZT HASZNÁLJUNK

A propolisz egy ragacsos, gyantaszerű anyag, melyet a méhek a fák rügyéből és kérgéből szivárgó váladékból állítanak elő. A propolisz...

A BANKI HITELKÁROSULTAK EGYESÜLETE KÖZLEMÉNYE
A BANKI HITELKÁROSULTAK EGYESÜLETE KÖZLEMÉNYE

A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete közleménye       Budapest, 2014. január 15., szerda (OS) - Meddig kell még várni a hiteleseknek?...

Close