DEVIZÁSOK! ITT A 11-I PROGRAM

DEVIZÁSOK! ITT A 11-I PROGRAM.

DEVIZÁSOK! ITT A 11-I PROGRAM

[good_old_share]

A szervezők üzenete – Tisztelt Sorstársak! 

 

Az előzményeket és okokat nem írjuk ide, ezt már úgy is tudjátok. Nagyon jól tudjátok azt is, hogy nincs több időnk, most vagy soha! Ha most nem, akkor nem lesz több esélyünk. Most mindenki kell a gátra! 
Maratoni demóra készülünk és készüljetek Ti is!

loading...Figyelem! Teljesen pártoktól mentes rendezvényt szervezünk. Ha akár egy felszólaló is egyértelműen "pártos" lenne, máris megosztást generálnánk, nekünk meg pontosan az egység az érdekünk.

Április 11-én 11 órától találkozzunk a Nyugati téren! Tervezett programok: Első és legfontosabb napirendi pontunk, hogy közösen videóra mondjuk követelésünket.
A lényeg ez: 
1., Követeljük, hogy AZONNAL állítsák le a végrehajtásokat és kilakoltatásokat!

 

A jogi szöveg kissé másképp fog hangozni, ezt majd a helyszínen beolvassuk és megbeszéljük.

Úgy készüljetek, hogy addig nem megyünk haza, amíg nem végeztük el a dolgunkat, tartson ez akár napokig is!
Ha szépen, csendben elszivárogtok, nem lesz ereje a rendezvénynek, tehát felesleges munkát végeztünk, ezért kérünk titeket, hogy senki se menjen el, csak akkor, ha szükségleteit kell intéznie! 
Ez kulcs fontosságú!

loading...

A megfogalmazott követelést hangosan az egész tömeg egyszerre felmondja videóra, amit a Mátyás Király TV munkatársai megvágnak és visszaküldenek nekünk. Onnan elektronikus úton továbbítunk az illetékesek és a média felé.
Addig, amíg nem kapunk választ, különböző programokkal készülünk nektek, illetve lakossági tájékotatást tartunk Bp egyik legforgalmasabb helyszínén. Tőlünk az igazat fogják hallani, ezt garantáljuk. Lesz szó többek között pénzről, bankokról és Alkotmányról is.

Amíg várunk, hogy a követelésünkre megkapjuk a választ, addig az alábbi dolgokkal múlatjuk az időt:Előadók is lesznek,- azokat soroljuk fel, akikkel már egyeztettünk- akik kérdésekre válaszolnak, legújabb megoldásokról, információkról tudnak tájékoztatást adni.

– Menyhért Péter (Menyus). Ő a büntetőüggyel kapcsolatban naponta többször, de akár éjszaka is tart fórumot.
– Dr Gyarmati Éva, volt bankjogász, akitől sok új információt lehet megtudni, kérdezni.
– Orosházi Ferenc is megígérte, hogy ejön beszélgetni közénk 
– Rácz István, aki besétált a deviza csapdába, de egyéb dolgok is borzolják a kedélyét.
-Zomborszky-Fehér Zsolt, aki rengeteg tapasztalattal bír a bankok, közjegyzők, bíróságok és végrehajtók viselt dolgairól.
-Este közös énekléssel zárjuk a napot, meglepetés is várható. Erre a programra hozzatok magatokkal fáklyát, gyertyát. A szervezők.

AZ ESEMÉNYOLDAL: https://www.facebook.com/events/205925953119935/

 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA.
A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA

A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA (És te elégedett vagy??) [good_old_share] Rendhagyó „élménybeszámoló”.   Április 7.-én a „deviza”- hitelesekkel, és...

SOK SIKERT! JÓL CSINÁLJÁK! CSAK ÍGY TOVÁBB!
SOK SIKERT! JÓL CSINÁLJÁK! CSAK ÍGY TOVÁBB!

SOK SIKERT! JÓL CSINÁLJÁK! CSAK ÍGY TOVÁBB! [good_old_share] Póka László: 2016. április 7-én hosszú napjuk volt a Nem adom a...

Close