NEM AKARTÁK ÚJSZÜLÖTTJÜKET ANYAKÖNYVEZNI, HATALMAS ÁLLAMI BANDA TÁMADT RÁJUK ÉS ELVETTE A KICSIT

NEM AKARTÁK ÚJSZÜLÖTTJÜKET ANYAKÖNYVEZNI, HATALMAS ÁLLAMI BANDA TÁMADT RÁJUK ÉS ELVETTE A KICSIT

NEM AKARTÁK ÚJSZÜLÖTTJÜKET ANYAKÖNYVEZNI, HATALMAS ÁLLAMI BANDA TÁMADT RÁJUK ÉS ELVETTE A KICSIT


Az alábbi írás a HírAréna weboldalról származik! A tartalmát változtatás nélkül közöljük! Videó az oldalon!

A Jogvédő Egyesület általi, számos hatóságnak stb. elküldött feljelentésben elolvashatják az előzményeket, és ismét szakmai mélységekig látható a családsegítő és gyámhatósági szervezett gyermekkereskedelem dermesztő bűnszervezeti mocsara, amiről elsőként a HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia rántotta le a leplet.

(A képen Hodován Ágnes, Bolvári István a kisbabával és Posta Imre.)Tisztelt Hatóságok! Kérjük büntető feljelentésünk illetékesek részére szíves továbbítását!

FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő, egyesületi elnök.
(…)

Molnár-Fodor Brigitta Andrea tudósító, jogvédő, egyesületi alelnök.
(…)

Alulírott Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője és Molnár-Fodor Brigitta Andrea, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnökhelyettese, a HírAréna Online tudósítója

büntető feljelentést teszek ismeretlen tettes/tettesek ellen
– a Büntető Törvénykönyv 306. §-a alapján Közfeladati helyzettel visszaélés bűntette,
– a Btk. 165. § (3) szerint minősülő Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntette,
– a Btk. 342. §-ában foglalt Közokirat-hamisítás miatt,

valamint ha a Tisztelt Hatóságok szerint nem történt bűncselekmény, úgy – és a tényállásból ki fog derülni ennek feltétlen volta – az elutasító hatóság ellen a Büntető Törvénykönyv 305. §-a szerinti Hivatali visszaélés bűntette és a Btk. 282. §-a szerinti Bűnpártolás miatt.

Indoklás:
Ma, 2020. január 22-én délelőtt a hatóságok nagy erőkkel rajtaütöttek Bolvári István és felesége, Hodován Ágnes családján (lakhelyük: Dusnok, Bács-Kiskun megye, Kalocsai járás), és elvették pár hónapos csecsemőjüket.

Mivel a hatóságok – ahogy az lenni szokott, amikor gyermekeket a saját családjukból elragadnak – nem voltak hajlandók indokolni a tetteiket, ezért az eddigi történéseket és a korábbi hatósági közléseket, valamint a család által kerülő utakon beszerzett dokumentumokat tudjuk idézni.

Az eset az elejétől:
2019. szeptemberében Bolvári Istvánnak és Hodován Ágnesnek (lakhelyük: Dusnok) megszületett első közös gyermekük. A pár a gyermeket nem volt hajlandó Magyarországon anyakönyveztetni, mert jogi álláspontjuk szerint abban az esetben a gyermek már nem független, szabad állampolgár, hanem a magyar állam tulajdona, illetve a közismert magyar és nemzetközi jogi konstellációk és amerikai bejegyzések miatt kérdéses, mi is az a magyar állam. Emellett a szülők az UCC törvényt is indoklásul nyomatékosították. Beszámolták arról, hogy ők nem azt állították, hogy nem akarják anyakönyveztetni, hanem arra kérték a hatóságokat, igazolják a joghatóságukat, kiknek anyakönyveztetik a gyermeküket.

Megjegyezni kívánjuk, hogy a fenti érvelés a fősodratúnak nevezett média – valamint olyan mellékes kamu- és álhíreket gyártó lapok, mint a lezüllött HVG – részéről egyelőre elhallgatott, ugyanakkor maradéktalanul dokumentált nemzetközi jogi és más magyar törvényeken alapul, és a magyar lakosság közül a fenti nézetet legalább félmillió magyar osztja. Ez a számadat a Facebookos és más platformok és csoportok tartalmi és mennyiségi vizsgálatából derül ki. A fenti jogi állásfoglalás továbbá napról napra több követőt tud magáénak, aktivista körök intenzíven terjesztik és oktatják.

A gyermek születése után három héttel a magyar állam – a gyermekvédelmi hatóságok a rendőrséggel közösen – kiszálltak a család dusnoki házához. A család beengedte a mentőápolókat, akik megállapították, hogy a csecsemő egészséges és teljesen rendben van. Miután ez tisztázásra került, a rendőrök erőszakkal betörtek az ingatlan területére, Bolvári Istvánt földre teperték, a kezeit hátrabilincselték és Hodován Ágnessel együtt előállították. Közben fenyegetőztek, hogy elviszik a babát. A nagymama bezárta az egyik szobaajtót, úgy védte az újszülött unokát. Végül a babát is elvitték. Azonban a kórházban az orvos megállapította, hogy a kicsi teljesen egészséges, nem tarthatja bent. Eztán elengedték őket és a gyermeküket is visszakapták.

A család ügyéről valaki értesítette Posta Imrét, a Köztársasági Őrezred volt szakpszichológusát, aki megkereste a családot és meghívta a 2019. október 19-én, általa Kalocsára szervezett lakossági gyűlésre, ahol kamera előtt megszólaltatta a család tagjait. Eztán Posta Imre felvetésére a tömeg, kb. 50 autóval, előre nem tervezett felvonulást tartott Dusnokon és a jegyző dr. Bajai Bernadett házánál, aki a beszámolók szerint a mai napig rendkívül ellenséges, elfogult és rosszindulatú, és az úgynevezett pletykák szerint a felvonulásra úgy reagált, hogy őt annyira megfélemlítették, hogy megesküdött, nem nyugszik, amíg el nem veteti a gyermeket.

A kisbaba szüleinek imént említett meginterjúvolása látható és hallható a következő weboldalon

A felvétel 48. perc 45. másodperce utáni részétől a felvétel 1 óra 13 perc 35. másodpercéig látható és hallható a család. Előtte Posta Imre felvezetése hallható a botrányról.

https://youtu.be/d_GUzR2IMAc?t=2794

A filmfelvételek roppant hátrányosan érintik a családot megtámadó, a mi pénzünkön eltartott szervezetek munkatársait és vezetőit, mivel totálisan átütő, hogy roppant szerető szülőkről van szó, akiknek annyi a bűnük, hogy a magyar államról másként gondolkodnak, és gyermeküket nem akarják aláírásukkal a magyar államnak kiszolgáltatni.

2020. január 22-én, vagyis a mai napon telefont kaptunk vidékről, hogy délelőtt Bolvári Istvánon, Hodován Ágnesen és csecsemőjükön ismét rajtuk ütöttek a nevükben "gyermekvédelmi" hatóságok és elvették a kisbabát. Mi ekkor szereztünk tudomást a család elleni kálváriáról. (A feljelentés megírása közben tudtuk meg, hogy egyik újságíró munkatársunk, Nagy Sándor már korábban cikket publikált az ügyről.) Azt is megtudtuk, hogy a hatóságok tegnap idézést küldtek a család nagyszüleinek címezve, hogy mialatt ők ma a rendőrségen vannak, addig egy kisebb hadsereg rajta üthessen a békés édesapán és édesanyán, és gyermeküket erőszakkal elvehesse.

Akik ma értesítettek minket, megadták Bolvári Istvánék mobilszámát. Ma, a feljelentés megírása előtt felhívtuk telefonon Bolvári Istvánt, aki többek között elmondta, hogy a hatóságok nem hajlandók indokolni a gyermek elvételének okát, és amiket tudnak és ami papírokhoz hozzájutottak, azt önmaguknak köszönhetik, mert az illetékesek megtagadták a tájékoztatások minden lehetőségét.

Megjegyezzük, ez a nettó fasiszta hozzáállás totálisan áthatja a magyarországi, nevükben gyermekvédelemre szakosodott hatóságokat. Az utóbbi időben exponenciális mennyiségben keresnek meg minket olyan családok, akiktől elvették a gyermeküket/gyermekeiket, és egy esetet sem tudunk felidézni, ahol ne az első panaszok közt lett volna, hogy egyrészt azt is eltitkolták előlük, hogy eljárást folytatnak ellenük, másrészt semmilyen előzménye nem volt a gyermekek elvételének.

Mivel a nevükben gyermekvédelmi szervek (mint pl. "családsegítő", "gyámhatóság") az eljárás tényét is titkolják, így az összes családtól megvonták azt a jogot is, hogy az eljárás ismeretében bármilyen kifogásolt dolgon változtassanak. Ha mi állami gyermekvédelmi szerv volnánk, tájékoztatnánk a családot az eljárásról, amit ellenük indítottunk, tájékoztatnánk a következő döntésünkről is, csak abban az esetben nem, ha kifejezetten az a célunk, hogy a családtól elvehessük a gyermekeket. Azaz ha nem családsegítők, nem gyermekvédők, nem gyámhatóság, hanem pitiáner és antiszociális, bosszúálló és rosszindulatú, beltenyész bűnözők lennénk, akik bűnözőkkel kapaszkodnak össze bűnözőkként.

A Bajai Gyámhatóság minden jel szerint e téren is a legszélsőségesebb módon szerepelt le.

A családsegítő szolgálatokat a lakosság egyre szélesebb tömegei rosszindulatú bűnözőknek és gyermekkereskedő gazembereknek tartja. Az a tény, hogy a családok elől még az eljárások ténye és stádiuma is eltitkolásra kerül, nem javít a családsegítő szervek és a hivatalok megítélésén.

Biztosan vannak lokálisan kivételek, ahol a helyi vezető mentális és erkölcsi egészsége miatt a szervezet nem bűnszervezetként működik, de a többire kiterjedt katasztrofális kriminalisztikai állapotokat mutatja sok tény mellett az is, hogy a rengeteg gyermekelvételi ügy, amikkel megkeresnek minket, azt deklarálja, hogy a kiemelt gyermekek csaknem összesét azonnal nevelőszülőknek adják ki, akik a nevelésért rögtön százezer forint feletti közpénzt kapnak havonta, a kiemelt gyermekek szüleit szinte minden esetben azonnal és teljes egészében megfosztják a gyermekekkel való mindennemű kapcsolattartástól, néhány esetben pár hetente találkozhatnak velük egy rövid időre, továbbá ugyancsak személyes tapasztalataink, hogy a kiemelések során a hatóságok kifejezett gondossággal ügyelnek arra, hogy a családjuktól megfosztott gyermekek jó neveltetésűek legyenek, rendezett családi környezetből származzanak, lelkileg rendezettek és egészségesek legyenek, és ne legyenek cigány származásúak. Ugyancsak a gyermekvédelminek titulált állami szervek polikriminális bűnöző állapotára hívja fel a figyelmet az a tény is, hogy roma gyermekeket oktató intézményekből tanárok hívták fel a figyelmünket arra, hogy hiába teszik a bejelentéseket az iskolába égési sérülésekkel és kék-zöld foltokkal érkező cigány gyerekek kapcsán, a gyámhatóság rájuk sem hederít.

Ugyanis egy cigány, valamint egy pszichiátriai problémás, nem kiegyensúlyozott fehér magyar gyermek piaci értéke semmis illetve negatív. Ezért van az, hogy a tapasztalataink szerint is biztonságban van szinte minden olyan gyerek, aki cigányputriban él és rendszeresen verik, de a lakosság ma már látványosan növekvő bizalmatlanságát osztjuk mi is, miszerint egyáltalán semmiféle biztonsága nincs azoknak a családoknak, akiknek a bőrük színe fehér, gyermekeiket pedig biztonságos környezetben és magas színvonalon nevelik.

A családvédelmi maffializmus nyilvánvaló tömeges jelensége miatt hirdetjük mi is egy ideje, hogy senki ne vállaljon gyermeket Magyarországon, aki pedig szülni akar, tegyen meg mindent azért, hogy a születendő gyermeke megmeneküljön a magyar állampolgárságtól és ezzel a magyar állam üldözéseitől. Aki nyugalmat akar, nem szül gyermeket Magyarországra, mert mind oka megvan arra, hogy állandóan tartson a hatósági zaklatásoktól. A születendő gyermekeket célszerű külföldi állampolgárként világra hozni, hogy a magyar "gyermekvédő" szervezetek ne tudják üldözés alá venni az egész családot.

Bolvári István telefonon elmondta, hogy miután ma a kisbabájukat elrabolták, a kicsit nem kapták vissza, nekik indokolni nem voltak hajlandók az okát, a gyermeket pedig állítólag Bajára vitték.

Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke kérdéseket tett fel Bolvári Istvánnak, megpróbálván leszűkíteni az akár mondva csinált indokok körét, amik alapján a hatóság a családot megtámadta és szétszakította. Molnár F. Árpád rákérdezett a védőoltásokra is. Válaszaiban Bolvári István elmondta, hogy nem tud ilyesmiről sem, védőoltás még szóba sem került. Annak idején, amikor a három, hetes babát kórházba hurcolták, azelőtt mondták azt, hogy védőoltást is adnak neki, de erről sem kaptak tájékoztatást. A fenyegetőzések kezdettől fogva arra terjedtek ki, hogy miért nem anyakönyveztették az újszülöttet, most pedig ködösen azt közölték, hogy veszélyeztették a gyermeket, mert nem anyakönyvezték, és nem látta orvos hónapok óta.

Bolvári István beszámolója szerint a gyermeküket a hatóság a hátuk mögött anyakönyvezte, és Kovács Péternek nevezte el, a csecsemő anyjának a nevét pedig valami Kecskeméti Juliannának dokumentálták le. Miközben az anyját Hodován Ágnesnek hívják, a családban pedig nem létezik Kovács egyik ágon sem.

Tisztelt Hatóságok!

Amik felmerülhetnek annak indoklására, miért ragadták ki a kisbabát a családból, semmilyen szinten nem elegendő indokok a hatóság által eszkábált veszélyeztetés fogalmának. A gyámhatóság köteles elszámolni azokkal az indokokkal, amik alapján a kisbabát az édesanyjától és az édesapjától elszakították. Mik lehettek az indokok?
1. Nem anyakönyvezték az újszülöttet? – Ez nem veszélyeztetés. Ha a gyámhatóság ezt indokként hozta fel, úgy elkövette a csecsemő és az édesanya ellen a Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntettét és a Közfeladati helyzettel visszaélés bűntettét. (Indoklás alább.)

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

2. A kisbabát nem látta orvos hónapok óta? – Akkor a legvégső és legdurvább megoldás az, hogy rendőri biztosítással a gyermeket orvos vizsgálja meg. De ha ezzel az indokkal a Bajai Gyámhatóság vagy bárki a gyermek kiemelését indokolni merészelte, úgy az bűntettet követett el, amiért a törvény értelmében bűnügyi gyanúsítottként bíróság előtt kell felelnie.3. Nem kapott a gyermek védőoltást? – A válasz ismét ugyanaz: Akkor nosza, adják be a gyermeknek a védőoltást és hagyják békén a családot, különben bűntettet követnek el, amiért a vádlottak padján a helyük.

4. A csak nevében "gyermekvédő" és "családsegítő" szervek részéről bárki megharagudott a család és baráti köre elutasító fellépése miatt? – Ez még akkor sem használható indokként, ha jogerős bírósági végzés mondta volna ki, hogy az egyébként szelíd és kulturált szülők kiütötték a fogait a bajai gyámhatóság közpénzen eltartott embereinek. Aki párhuzamot von egy gyermek elleni veszélyeztetés fogalma és a között, hogy megtámadták a gyámhatóság embereit (nem történt ilyen támadás), mert az el akarta venni a gyermeküket, aki ez alapján gyermekelvételt indokol, az a törvény értelmében bűnöző és bíróság előtt kell felelnie a bűncselekményeiért. Aki a gyermekét védi az ellen, aki őt el akarja venni, az nem veszélyezteti, hanem védi a gyermekét az ellen, aki el akarja venni. Ha a Tisztelt Hatóság ezt vagy a fentiek bármelyikét nem érti, és nem talál okot büntető eljárásra a gyermeket elragadók ellen, akkor a Tisztelt Hatóság döntéshozója/döntéshozói ellen indokolt a Büntető törvénykönyv 305. §-a értelmében a Hivatali visszaélés bűntette miatti feljelentés, valamint a Btk. 282. §-a szerinti Bűnpártolás miatti feljelentés.

A papíron gyermekvédelemből élő agresszív elkövetők elleni további súlyosbító körülmény, hogy a család nagyszülőkkel él közös házban, plusz gyakoriak náluk a baráti vendégek, akik mind rendezett anyagi és egzisztenciális háttérrel rendelkeznek. Azaz a kisgyermek állapotát olyan halmozott ellenőrző és biztonsági rendszer veszi körül, aminek a hatóságok részéről történt figyelmen kívül hagyása önmagában is megalapozza a büntető eljárás szükségességét. A családok talán 80 %-a kevesebb családi és baráti közvetlen kontroll alatt neveli gyermekét, mint Bolvári Istvánék.

A gyermek kiemeléséről határozott elkövetők önkényes és rosszindulatú, személyes motivációktól és érdekeltségektől halmozott bűnöző eljárása napról napra többek tudomására fog jutni, és az ügy nem fog elülni, amíg a család vissza nem kapja a gyermekét. A gyermekre és a családjára törő közpénzesek tettei a közvélemény legalább 95 %-ában azt erősítik meg, hogy a gyermekvédelminek titulált állami szervekben és a hatóságokban általában sem lehet megbízni, azok bűnöző módon működnek, agresszíven, önkényesen és az emberi jogokat eltipró módon tevékenykednek, és tetteik bizonyítják, hogy Magyarországon veszélyes gyermeket szülni.

A pokoli szociopata, önkényes és korrupt módon működő családsegítő és gyámhatósági szervek láttán a lakosság – ezt láttuk – azonnal párhuzamot von ezen gyermekellenes bűnöző szervezetek működése és Orbán Viktor között, Orbánt és Magyarországot családüldöző, családgyűlölő és gyermekellenes megállapításokkal definiálva. Ez ugyancsak sürgeti a Tisztelt Hatóságokat és a magyar kormányt, valamint a titkosszolgálatokat, hogy elkezdjék tételesen felszámolni ezt az utóbbi években exponenciálisan kinőtt és elharapózott korrupt emberkereskedő kuplerájt és szeméttelepet, aminek közpénzen kitartott elkövetőiről látható, hogy egyáltalán semmilyen törvényi kontroll és elöljáró hatóság nem fékezi őket. És mivel kontrollal nem rendelkeznek, ezért szélsőségesen lezüllöttek, rendkívül súlyosan patológiásak lettek és a törvényesség látszatára sem tartanak igényt. Ezek a szervezetek agresszívek, arrogánsak, nyeglék, modortalanok, gyűlölködők, és úgy bűzlenek a beltenyész, egymást kiszolgáló anyagi korrupciótól, szociopátiától és embergyűlölettől, mint egy illegális döghússal megrakott köztörvényes biohazard szeméttelep.

Mindannyiunk érdeke az, hogy Magyarországon stabil és a családokat kiszolgáló és védelmező jogszolgáltatás működjön, bosszúálló és rosszindulatú kisstílű bűnöző senkik nélkül. Amennyiben a Tisztelt Hatóságok nem indítanak büntető eljárást, és ezt Jogvédő Egyesületünknek nem tudják alaposan megindokolni, annak nagyon súlyos jogkövetkezményei lesznek. Egyrészt igényt tartunk az elutasító hatósági elkövetők neveire, hogy nyilvánosan és rendszeresen publikálhassuk azt, mint elrettentő példákat arra, hogyan működik az orbáni családgyűlölő és családüldöző rendszer. Másrészt az ügy negligálhatatlan és eltussolhatatlan, annak társadalmi következményei minden nap egyre szélesebbek lesznek, mert állandóan napirenden marad minden fejleményével együtt. Túl ezen – számos más intézkedés mellett – külföldi nyomozószerveket és másokat is tájékoztatunk erről az esetről és a Magyarországon elharapózott gyermekkereskedő családsegítő és gyámhatósági maffializmusról.

loading…


Tovább: A világ szakirodalma egyöntetűen és osztatlanul rendelkezik arról, hogy a gyermeknek mindig a szülei mellett a helye, akkor is, ha azok a szülők alkoholisták, ha verik a gyermeket, ha éheznek stb. Ugyanezeket osztották a legnagyobb magyar gyermekpszichológus és pszichiáter szakemberek is, mint Vekerdy Tamás és Ranschburg Jenő. A szakirodalom úgy rendelkezik a bolygón – mert az egymástól földrajzilag is elkülönült tudományos eredmények ugyanazt konstatálták -, hogy gyermeket csakis a legszélsőségesebb esetekben szabad a szülőktől elválasztani.

Ezek a legszélsőségesebb feltételek abszolút halál biztos, hogy jelen esetben semmiképpen nem álltak fenn.

A világ szakirodalma külön halmazatban értekezik arról, hogy az édesanyát ért stressz közvetlenül veszélyezteti az édesanya tejtermelését, az anyatej hiánya pedig bizonyítottan gyengébb immunrendszert és sokkal gyakoribb allergiás megjelenéseket okoz a kisgyermekek ellen. Magyarul az elkövetők kimerítették a Büntető törvénykönyv 165. §-ába ütköző és annak 3. bekezdése szerint minősülő Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntettének tényállását is.

A család feltételezései szerint – ezeket az iratokból hámozták ki – a gyermeket Kovács Péter néven anyakönyvezték és az édesanya neveként Kecskeméti Juliannát dokumentáltak.

A családban ugyanakkor semelyik ágon, senkit nem hívnak Kovácsnak, hanem az édesapa neve Bolvári, az édesanya pedig Hodován. Ezzel az anyakönyvezésért felelős összes gyámhatósági személy tisztában van. Amennyiben mégis Kovács Péterként anyakönyvezték a gyermeket, úgy elkövették a Büntető törvénykönyv 342. §-a szerinti Közokirat-hamisítás bűncselekményt.

Ugyanez az elkövetés valósult meg, amennyiben az édesanya nevét Kecskeméti Juliannaként határozták meg, továbbá szintén elkövették ezt a törvénysértést, ha az édesanya neveként nem Hodován Ágnes nevét dokumentálták.

Kérjük a Tisztelt Hatóságokat az ügyek átfogó kivizsgálására és az elkövetők ellen a büntető eljárások megindítására.

Üdvözlettel
Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője,
Molnár-Fodor Brigitta Andrea, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnökhelyettese, a HírAréna Online tudósítója.

2020. január 22. Budapest, Hungary.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM