A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA

A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA.

A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA (És te elégedett vagy??)

[good_old_share]

Rendhagyó „élménybeszámoló”.

 

Április 7.-én a „deviza”- hitelesekkel, és „bizonytalan jogi struktúrájú*” polgárjogi mozgalmunkkal, illetve a Radikális Bankellenes Csoporttal kapcsolatban a CÖF-CÖKA vezetősége egy közleményt adott ki.

A közleményükben megnyugvásukat fejezik ki, hogy a több éves küzdelmünk nem volt hiábavaló, és a magyar kormány a Kúria és az Alkotmánybíróság határozataira támaszkodva jó megoldással enyhítette az adósok terheit.

Érdekes fordulat ez azok után, hogy korábban a CÖF-CÖKA még csalást emlegetett a „deviza” – hitelek kapcsán. (erre a régi olvasóink még emlékezhetnek, az új olvasóknak pedig most megmutatjuk).

Úgy látszik, hogy a CÖF-CÖKA vezetősége elfelejtkezik arról a tényről, hogy korábban a deviza –alapú hitelekkel kapcsolatban uzsorás kamatokról, és ezzel uzsorás szerződésekről beszélt. A büntetőjog eszközével kívánt élni, és bűnvádi eljárást helyezett kilátásba. Úgy ítélték meg, hogy a csalás törvényi tényállása is megvalósulhatott a deviza-alapú hitelekkel kapcsolatban. (Ez szerintünk is így van, nem hiába vették észre ők is!) Ezt a felvételt IDE KATTINTVA tekintheted meg.

Napjainkra azonban valamilyen rejtélyes oknál fogva megváltozott a CÖF-CÖKA véleménye.

Szerintük jó megoldás született. Szerinted is?

A korábban (a fenti videóban) általuk felsoroltak ellenére egyetlen bankár sem lett felelősségre vonva, pedig százezer számra küldték ki a bankok azokat az értesítőket (beismerő vallomásokat), melyben maguk írták meg, hogy az ügyfeleiket az évek folyamán mennyi pénzzel rövidítették meg. Te is kaptál ilyen értesítőt? Téged mennyi pénzzel vertek át?De szerintük jó megoldás született. Szerinted is? Ha szerinted nem, akkor ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR 11 órától MEGTÖRIK A JÉG?-ITT A DEVIZAKÁROSULTAK RÉGEN VÁRT MEGMOZDULÁSA!

Mi valóban kíváncsiak voltunk az átvert emberek véleményére, ezért szavazás formájában megkérdeztünk Titeket. Itt megnézheted a valódi „deviza”- károsultak véleményét a CÖF – CÖKÁS – Kormányos – ellenzékes „jó megoldásról”, alább pedig olvashatod a CÖF-CÖKA közleményét:

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

A CÖF-CÖKA közleménye:

A devizahiteleseket újra a hamis illúziók vámszedői hitegetik

Mint az Magyarország széles közvéleménye számára ismeretes, a Civil Összefogás Fórum a probléma kirobbanása óta hatékony jogállami eszközökkel tovább harcol a devizahitelesekért.

A CÖF-CÖKA megnyugvással vette tudomásul, hogy a több éves küzdelmünk nem volt hiábavaló, és a magyar kormány a Kúria és az Alkotmánybíróság határozataira támaszkodva jó megoldással enyhítette az adósok terheit.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ismereteink szerint a jelenleg folyamatban lévő perek a még vitás kérdések tekintetében lehetővé teszik a károsultak számára a még nyitva álló kérdések törvényes rendezését.

Mint felelős civil szervezet, ugyanakkor aggodalommal tekint a CÖF-CÖKA egyes bizonytalan jogi struktúrájú szervezetek, így a Radikális, Bankellenes Csoport, illetve a Nemzeti Civil Kontroll mozgalmak legújabb ténykedéseire.Mint a múltban oly sok eredménytelen kísérlet keretében, az ilyen jellegű kétes hátterű csoportosulások most is megpróbálnak a devizahitelesek helyzetével visszaélni, és őket felhasználva saját ambícióknak kívánnak teret nyerni.

A CÖF-CÖKA határozottan elítéli a károsultak számára akár a törvényesség kikerülését is alternatívaként felcsillantó szerveződések bármely hamis akcióját és felszólítja ezen közösségeket, hogy  ne használják fel az adósok fájdalmát semmilyen közéleti, vagy politikai kezdeményezéshez.

CÖF-CÖKA vezetősége

Mi a véleményed a CÖF-CÖKA-val kapcsolatban?

*Az NCK nem folytat pénzgazdálkodást! Tagjai nem fizetnek tagdíjat, nem kérnek és nem fogadnak adományokat sem!
Az NCK nem kíván létrehozni Alapító Okiratot, Szervezeti Működési Szabályzatot és nem kívánja magát besorolni az – Egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről szóló (T/4866.) törvény hatálya alá!
A Nemzeti Civil Kontroll nem közöl adatokat tagjairól, összetételéről és a szervezetet bármilyen módon megkeresők létszámáról sem! (Polgárjogi Mozgalom – széles baráti kör)

Ha Te is elégedetlen vagy a "deviza"-hiteles megoldással, a forintosítással, és úgy érzed, hogy átvertek, akkor oszd meg ezt a cikket.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM