BÍRÓ ICA ÜZENETE

BÍRÓ ICA ÜZENETE.

BÍRÓ ICA ÜZENETE

[good_old_share]

Április 11! Minnel többen ott leszünk, annál nagyobb az esélye annak, hogy lessz változás!Aki, igaz ember ott lessz! Elég volt a kifosztásból!! Kikell állni mindenkinek az igazságért !!!

Addig lopnak tőlünk, amíg hagyjuk! Ne hagyjuk tovább! KÉRLEK, OSSZÁTOK, HOGY MINDENKI TUDJON RÓLA ÉS MINDEN ÉRINTETT LEGYEN OTT, SŐT MÉG TÖBBEN !!!

MOST VAGY SOHA ..EZ LEHET AZ UTOLSÓ ESÉLY ..!!!!

A „DEVIZA”-HITELEK RENDEZÉSÉVEL ELÉGEDETT A CÖF-CÖKA című cikkel kapcsolatban:

Szégyen ! A károsultak NEM ELÉGEDETTEK!!!! Hétfőn 11.11h-tól gyertek a nyugati térre és tudassuk velük, hogy nem hagyjuk magunkat tovabb kifosztani !!!!Gyertek minek többen es álljunk ki az igazságért !!

További részletek a 11.-i programmal kapcsolatban. KATTINTS IDE!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM