DEVIZÁS ÜZENET-NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI!

DEVIZÁS ÜZENET-NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI!

DEVIZÁS ÜZENET-NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI!

[good_old_share]


loading...

Tisztelt Sorstársak! (Kerékgyártó László, Radikális bankellenes csoport).
A társadalom több rétegének, vagy legalábbis egyre több embernek közülük az a véleményünk, hogy RENDSZERVÁLTÁS A VÉGSŐ MEGOLDÁS, NEM LEHET MÁS! Ezt egyre többen hangoztatják, köztük már bírók, tanárok, egészségügyi dolgozók, kétkezi munkások is. Jelenleg társadalmunk még nem képez egy olyan TUDATOS tömeget, hogy ezt el tudnánk érni. Sok embernek viszont most „ég a háza”, amit most kell oltanunk.

Több mint egy millió ember ellen van végrehajtási eljárás folyamatban, hitel-, rezsi-, önkormányzati-, NAV- és egyéb tartozások miatt. Mindez a nem egészen tíz milliós Magyarországon!

Minden eszközt be kell vetnünk annak érdekében, hogy ezeket a végrehajtási eljárásokat ne engedjük végig vinni, illetve már a kezdetüknél kötelességünk megakadályozni. 

Tegnap elindítottunk egy követelés-csomagot a Parlamentben egy civil szakmai csoport keretében, amiben részt vettek jogászok, közgazdászok is. A már meglevő és a tegnap beadott bizonyítékaink alapján követeljük:loading...

– a végrehajtási eljárások, kilakoltatások, birtokbaadások, árverezések, új közjegyzői záradékolások azonnali leállítását,

– Ezekkel egy időben, egy civilekből álló csoport részvételével is egy bizottság felállítását, amely a közjegyzői okiratokkal, a közjegyzők működésével kapcsolatos anomáliákat, visszaélés gyanús eseteket vizsgálja.

Több kisebb-nagyobb megoldási javaslatot is letettünk az asztalra.

A NOVEMBER 6-I PARLAMENTI VITANAP alkalmas lesz arra, hogy kiderüljön: a Parlamenten belül kik akarnak TÉNYLEGESEN TENNI az igazi megoldásokért. Ez a választások közeledtével egy nagyon jó tükör lehet a képviselőknek, amelyből kiderülhet: Mekkora értelme van a pártoknak? Mit tehet az ellenzék, illetve összefognak-e legalább egyszer egy ilyen tömegeket érintő kérdéskörben? Kifejezetten kívánatosnak, elvártnak tartjuk, hogy egy teljes ellenzéki összefogás létrejöjjön ebben a kérdésben.

A vitanap kezdetétől a Kossuth téren egy szimpátia-demonstráció veszi kezdetét 13 órától, amiről a Hiteles Harsona Tv élőben fog közvetíteni részleteket. A felszólalók, nyilatkozók között lesz dr. Ravasz László címzetes táblabíró és Horváth /Golyó/ Rudolf is, aki bizonyítékokkal alátámasztott ÚJ BEJELENTÉSSEL RUKKOL ELŐ a végrehajtási eljárások és közjegyzői „munkásságok” tekintetében.  Ezekből a Hiteles Harsona Tv Facebook oldalán adunk részleteket.

A demón való részvétel szükségességéről.
Amíg bent vitáznak rólunk, addig kint a téren a remélhetőleg nagyobb tömegben összegyűlt károsultak előtt több nyilatkozat, sajtótájékoztató is be van tervezve. Akkor várhatjuk el, hogy az ellenzék összeáll és képviselők esetleg kijönnek és nyilatkoznak, ha azt látják, esetleg hallják is bent, hogy tömeg van kint.

SZAVAZATOKKAL RENDELKEZŐ TÖMEG!

 

Ha ez nincs, nehéz elvárnunk, hogy mások tegyenek értünk akkor, amikor magunk sem teszünk magunkért legalább ennyit.

EZT JÓ LENNE, HA MINDENKI MEGÉRTENÉ!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez az egy évtizedes aljasság már eddig is rengeteg áldozatot szedett és sajnos ezután is lesz biztosan. Mindenki maga döntse el, hogy áldozat lesz, vagy esetleges győztes. Egy biztos, amire már sokan rájöttünk:

NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI!

loading…


SAJÁT AKARATA ELLENÉRE FŐLEG NEM! Ha nem leszel ott, Te nem akarod igazán. Tedd fel magadnak a kérdést: Neked mit ér meg az otthonod megmentése, a családod, életed egyben tartása?

Ha csak kedveled, nem jut tovább ez a jegyzet. Oszd is meg naponta többször is! Kerékgyártó László, Radikális bankellenes csoport.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYARORSZÁG KÖZJEGYZŐI RENDSZERÉNEK KÖZHITELESSÉGE MEGBUKOTT!
MAGYARORSZÁG KÖZJEGYZŐI RENDSZERÉNEK KÖZHITELESSÉGE MEGBUKOTT!

MAGYARORSZÁG KÖZJEGYZŐI RENDSZERÉNEK KÖZHITELESSÉGE MEGBUKOTT! [good_old_share] + a Hiteles Mozgalom üzenete!   Horváth Rudolf - Magyarország közjegyzői rendszerének közhitelessége megbukott!...

AZ MSZP ORSZÁGSZERTE MENTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT.
AZ MSZP ORSZÁGSZERTE MENTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT.

AZ MSZP ORSZÁGSZERTE MENTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT. [good_old_share] És....jött a nagy hír, amiből megtudhattuk, hogy: beindult az MSZP devizahitel ügyben. A...

Close