MAGYARORSZÁG KÖZJEGYZŐI RENDSZERÉNEK KÖZHITELESSÉGE MEGBUKOTT!

MAGYARORSZÁG KÖZJEGYZŐI RENDSZERÉNEK KÖZHITELESSÉGE MEGBUKOTT!

MAGYARORSZÁG KÖZJEGYZŐI RENDSZERÉNEK KÖZHITELESSÉGE MEGBUKOTT!

[good_old_share]


+ a Hiteles Mozgalom üzenete!

 

Horváth Rudolf – Magyarország közjegyzői rendszerének közhitelessége megbukott!
Devizás ügyekben a közjegyzők minden végrehajtást az érvényben lévő törvények többszörös megsértésével láttak el végrehajtási záradékkal. Ezért az összes végrehajtást azonnal le kellene állítani és minden végzést saját hatáskörben vissza kellene vonni.

Különösen érdekes, hogy még a forintosítási törvényt is megszegték, ugyanis a forintosítási törvény tökéletesen szabályozza a végrehajthatóságot, olyan kötelmet előírva, melyet egyetlen közjegyző, sem tud betartani.

Hétfőn 13 órakor a parlament előtt elmondjuk a részleteket.

""A Vht. a jogorvoslatok körében szabályozza a végrehajtási záradék törlését /Vht. 211. § (2) bekezdés/ akként, hogy amennyiben a bíróság (esetünkben a közjegyző) az okiratot a törvény megsértésével látta el végrehajtási záradékkal, a végrehajtási záradékot törölni kell. "" – Horváth Rudolf.

Hiteles mozgalom üzenete: Séta – hétfő délután – november 6.
2017.november 6.-án délután devizahiteles VITANAP lesz a Parlamentben.

Aki munka után éppen ráér, az sétálgasson el a Kossuth térre, beszélgessünk, ecsetelgessük, hogy miről szól a vita a Házban.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mutassuk meg, igazi élő emberekről, családokról van szó.

Akinek Budapest messze van, az például elmehet az mszp fogadóórájára. Az mszp-s képviselők nem vesznek részt a vitanapon, ők a devizahitelesekkel kívánnak közvetlenül találkozni, tapasztalatokat gyűjteni, megoldási javaslatokat átadni.

Az országszerte megrendezett fogadóórák listáját IDE KATTINTVA (az oldal alján) találod meg!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM