BANKÁRMAFFIA – FELJELENTÉS AZ EURÓPAI BIZTOSOKNÁL

BANKÁRMAFFIA – FELJELENTÉS AZ EURÓPAI BIZTOSOKNÁL.

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt európai biztos hölgyek és urak!

[cn-social-icon]

Alulírott Menyhért Péter magyar és európai polgár, a 320 Pótmagánvádló, a 804 Strasbourgi emberi jogi kérelmező, a több mint 1.500 Közösségi Feljelentő és a közel 7.000 DAC csoport (Deviza Alapú Csalás áldozatai Facebook csoport) tagsága képviseletében segítségért fordulunk Önökhöz, és minden európai demokratához.Levelemet nyomtatva továbbítom postai úton is az Elnök úrnak, az Alelnök úrnak, és a Főképviselő asszonynak. Kérésük esetén a teljes Strasbourgi dokumentációt és az OLAF-nak megküldésre kerülő rendszerszintű korrupció miatt Polt Péter és bűnpártoló ügyészek és bírók elleni feljelentésünket digitalizált formában, CD-n megküldöm.

Igazságot – igazságszolgáltatást kérünk, nyilvános tárgyalást, ahol a hatályos magyar jogszabályok segítségével bizonyíthatjuk az igazunkat!

Tiltakozunk az alapvető emberi jogaink sárba tiprása, elvonása miatt.  Az európai jogrend és a demokrácia védelmében kérjük a segítségüket, Európa újkori történelmének legsúlyosabb bűnügyében!

Az ügyünk olyan hihetetlen, olyan lappangó és olyan fenyegető, mint a legsúlyosabb terrorfenyegetés napjainkban.

Nem véletlenül fordultunk 2013. október 28-án és szeptember 11-én a magyar országgyűléshez (a mellékelt) petícióinkkal; és nem véletlenül időzítettük 2014. szeptember 11-ére a pótmagánvádas (mellékelt) Vádindítványunkat.

Ki hinné el, hogy létezik egy olyan Uniós tagállam, ahol a jogrend / jogbiztonság, a társadalom egészének védelmét kizárólagosan ellátni köteles állami szervezet – az ügyészség – egy bűnös és kíméletlen maffia hálózat befolyása alá került, és a súlyosan korrumpálódott politikai elit tudomásával – hallgatásuk mellett csak politikai megrendelésre dolgozik, és a bűnözők védelmét látja el. Szégyen, hogy nekünk, polgároknak kell büntető feljelentést tenni bűnpártoló ügyészek ellen.

Senki nem tudja, mely vezetőink, milyen szinten megfélemlítettek, tudatlanok vagy korrumpálódtak. Az „érinthetetlen” főbűnös „keresztapa” Csányi Sándor (országunk egyetlen dollármilliárdosa) a Magyar Bankárszövetségben viruló maffiózó bankárok

  • az „érinthetetlen” és bűnös Polt Péter Legfőbb Ügyész által eltorzított magyar ügyészi szervezet
  • az „érinthetetlen” magyar közjegyzői kar közokirat-hamisítása és bűnpártolása
  • a „szelektív” jogalkalmazást folytató bírósági végrehajtók
  • a félrevezetett bírók
  • a „zsebük által vezérelt” magyar ügyvédek
  • a megfélemlített köztisztviselők, valamint az öncenzúrától és reklámbevétel kényszertől eltorzított magyar médiumok szinte lehetetlenné teszik a megoldást.

Immár két éve nyilvánosan hozzáférhető – mindenki előtt bizonyított a bűncselekmény, amely törvényszerűen a Magyar Köztársaság jogi, szociális gazdaság és társadalmi összeomlásához fog vezetni.  A BŰN már több mint 10 éve mérgezi az országunkat, és a 2014.-es választások után már megindult a kíméletlen pusztítás. A bankármaffia mára már teljesen átvette a hatalmat az országgyűlés felett. A bankármaffia módszeresen írtja ki a Fidesz bázisát – hátterét biztosító oligarchákat – lásd Simicska ügy. Nem egy párton belüli harcról van tehát szó, hanem egy a törvények felett álló, szervezet bűnözői réteg akarja a politikai elitet teljes függőségbe taszítani.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Vélelmezhető, hogy a bankármaffia-Bankszövetség irányítása alatt 2016. nyarán százezerszámra tervezik jogsértő módon utcára dobni a jobb módú, de még mindig fizetőképes magyar családokat; kifosztva, elüldözve és ellehetetlenítve a még talpon maradt áldozatokat. Vajon kihez fordulhatunk segítségért, jogvédelemért, ha az ügyészség bűnöző, vagy korrupt

Közel 4 millió magyar polgár érintett az ügyben, és ebből legalább egy millió ember nyomorba taszítása a BŰN eddigi eredménye. Nem tudhatjuk, hogy hány magyar embert taszított önkezű halálba; hány családot tört derékba, hány emberünket kényszerített kivándorlásra a BŰN? Néhány esetben konkrét bizonyítékaink vannak, ezért jogosan készülünk Hágába, a Nemzetközi Büntető Bíróság (ICC) elé.

A magyar értelmiség, a szakembereink erről diplomatikusan hallgatnak! Sajnos a magyar jogvédők is az intellektuális kollaboránsok közé sorolhatók. Meddő vitákat folytatnak a kétmillió szerződéses jogvitáról, ahelyett hogy az EGYETLEN INTELLEKTUÁLIS MAFFIA BŰNCSELEKMÉNYT kivizsgálnák, és bíróság elé kényszerítenék.Magyar bírók csak HAZUGSÁGOKKAL tudják megakadályozni az igazságunk bizonyítását. Sokan fogyasztóvédőt játszanak, és szidják a Gyurcsányi-marketing szerint „tudatlan és mohó adósokat” a valójában átvert, félrevezetett, hiszékeny áldozatokat.

A magyar parlament 2013.-ban – alig 3 hónappal, a Polt Péter Legfőbb Ügyész ellen beadott büntető feljelenésem után – olyan jogszabályt alkotott, amelynek következményeként a Legfőbb Ügyész érinthetetlenné vált. Erről valószínűleg a magyar „parancsra szavazó” képviselők nem is tudnak, mert nem vették észre. Nincs az országban bátorság, mert a kommunista kádári diktatúra beleverte az emberek fejébe a kiskapuk; a diplomatikus hazugságok; a sorok között olvasás és az államtól kényelmes függés rendszerét.

A hétköznapi emberek jóindulatúan hiszékenyek, és nem értik a körülöttük megváltozott világot. Önálló, felelősségteljes polgárság Magyarországon gyakorlatilag nincs – csupán egyedek szórványaként létezik. A hatalom megtűr mindaddig, míg közvetlen veszélyt nem érez. MI, DAC csoportosok még ebben a stádiumban vagyunk. Felmerült azonban bennem a kérdés: az elmúlt két év „segítő szándékú”, „baráti” figyelmeztetései /életveszélyes fenyegetései/ után, ne kérjek Önöktől már most, politikai menedékjogot? Túlélhetem a Magyarország kényurai elleni harcot?

A levelemet – mint eddig a témában írt minden anyagomat természetesen az Interneten közzé teszem: hátha a nyilvánosság megvéd a hirtelen és megmagyarázhatatlan haláltól. Nem kérünk sokat. Csupán a nyilvános igazságszolgáltatáshoz való jogot! Kérem, kérjük: segítsenek nekünk!

Menyhért Péter meghatalmazott képviselő [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM