DEVIZÁS HARC A BANKOK ÉS A KOLLABORÁNSOK ELLEN

DEVIZÁS HARC A BANKOK ÉS A KOLLABORÁNSOK ELLEN.

DEVIZÁS HARC A BANKOK ÉS A KOLLABORÁNSOK ELLEN

[cn-social-icon]

A devizakárosultak joggal lehetnek csalódottak.

 

Sajnos tény, hogy az évszázad átverésében nem csak a bankok, de az őket támogató (korábban, és jelenleg kormányzó) parlamenti pártok is részt vettek.

A disznóság takargatásában, és a bűnös bankárok mentésében pedig a jelenlegi teljes parlamenti garnitúra aktív szerepet vállal.

Kétségbeejtő, hogy a magyarországi ügyvédtársadalom jelentős része sunnyog, és mélyen hallgat. Közülük rendkívül kevesen akadnak, akik fel merik vállalni azt, hogy esküjükhöz hűen, az alapvető erkölcsi értékrendnek megfelelően az átvert és megkárosított „adósok” oldalán  harcolnak a korrupt maffiarendszer, és az azt kiszolgáló politika ellen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De azért akadnak kivételek. Alább olvashatod dr. Marczingós László bejegyzését. A bejegyzés alatt pedig Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás számol be arról, hogy az Európai parlament sóhivatalában miként kezelik a Magyar „deviza”- károsultak ügyét. (a videóban 33:17-től beszélnek a devizakárosultakról)
Dr. Marczingós: Az elmúlt 2 hét tárgyalásain a bankok és a közjegyző egy dologgal tudtak érvelni: nem kényszerítettek senkit az okiratok aláírására.

Székesfehérváron a közjegyző a vallomástételt megtagadta, mert magát nem köteles bűncselekmény elkővetésével vádolni.

Engem eddig 5 bíró jelentett fel. Ma este én 2 bírót jelentettem fel. Pénteken 1 közjegyzőt hamis tanúzás miatt. Ki bírja tovább?

(NCK megjegyzés: természetesen ez a harc csak akkor ér valamit, ha a "deviza" -károsultak is hajlandóak megmozdulni és összefogni végre, és nem hagyják magukra azokat akik értük küzdenek.)Kedves Olvasónk!
A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM