DEVIZÁS HARC A BANKOK ÉS A KOLLABORÁNSOK ELLEN

DEVIZÁS HARC A BANKOK ÉS A KOLLABORÁNSOK ELLEN.

DEVIZÁS HARC A BANKOK ÉS A KOLLABORÁNSOK ELLEN

[cn-social-icon]

A devizakárosultak joggal lehetnek csalódottak.

 

Sajnos tény, hogy az évszázad átverésében nem csak a bankok, de az őket támogató (korábban, és jelenleg kormányzó) parlamenti pártok is részt vettek.

loading...

A disznóság takargatásában, és a bűnös bankárok mentésében pedig a jelenlegi teljes parlamenti garnitúra aktív szerepet vállal.

Kétségbeejtő, hogy a magyarországi ügyvédtársadalom jelentős része sunnyog, és mélyen hallgat. Közülük rendkívül kevesen akadnak, akik fel merik vállalni azt, hogy esküjükhöz hűen, az alapvető erkölcsi értékrendnek megfelelően az átvert és megkárosított „adósok” oldalán  harcolnak a korrupt maffiarendszer, és az azt kiszolgáló politika ellen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De azért akadnak kivételek. Alább olvashatod dr. Marczingós László bejegyzését. A bejegyzés alatt pedig Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás számol be arról, hogy az Európai parlament sóhivatalában miként kezelik a Magyar „deviza”- károsultak ügyét. (a videóban 33:17-től beszélnek a devizakárosultakról)
Dr. Marczingós: Az elmúlt 2 hét tárgyalásain a bankok és a közjegyző egy dologgal tudtak érvelni: nem kényszerítettek senkit az okiratok aláírására.

Székesfehérváron a közjegyző a vallomástételt megtagadta, mert magát nem köteles bűncselekmény elkővetésével vádolni.

loading...

Engem eddig 5 bíró jelentett fel. Ma este én 2 bírót jelentettem fel. Pénteken 1 közjegyzőt hamis tanúzás miatt. Ki bírja tovább?

(NCK megjegyzés: természetesen ez a harc csak akkor ér valamit, ha a "deviza" -károsultak is hajlandóak megmozdulni és összefogni végre, és nem hagyják magukra azokat akik értük küzdenek.)Kedves Olvasónk!
A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A "DEVIZA"-HITEL?
LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A “DEVIZA”-HITEL?

LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A "DEVIZA"-HITEL? [cn-social-icon] FIGYELEM! A fórumból hosszabb részlet az összefoglaló videó alatt látható.  ...

„TÚR DE FRANK” AVAGY SÁRGAPÓLÓSOK A CHF NYOMÁBAN.
„TÚR DE FRANK” AVAGY SÁRGAPÓLÓSOK A CHF NYOMÁBAN

Túr de Frank – Sárgapólósok a CHF nyomában [cn-social-icon] Kedves olvasók. A szerkesztőségünkhöz szinte minden nap érkezik olyan levél, amelyben...

Close