A BANKI TISZTESSÉGTELENSÉG KÖVETKEZMÉNYEI-PÓKA LÁSZLÓ

Részletes elszámolás kérése és tájékoztatás – Mi így beszélünk a bankunkkal. Mert rászolgáltak

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

A szopjonbank is elküldte az elszámolásokat. Csak tőlünk – saját bevallásuk szerint – 2012-ig 5 000 000 Ft-ot vetek el tisztességtelenül. (Szerintünk sokkal többet.) Később azért nem lehettek velünk tisztességtelenek, mert nem kaptak egy fillért sem.

Ez az az ország, ahol egy bank elvehet tőled jogtalanul pénzeket, és nem lesz neki következménye.Én úgy gondolom, hogy ezt csak eddig hitték így a bankok, és seggnyalóik. Politikusok, főbírók, ügyészek, főrendőrök. Együtt: labancok.
Ennek vége. Ha kell, bármi áron megvédjük, ami a miénk, majd elvesszük a káraink ellenértékét is. HA nem megy szépszóval, hát majd más eszközöket alkalmazunk. 

Legfeljebb nem kapunk cukidíjat. De nem is adjuk el a lelkünket.
 
Íme a bevezető levél a bankunknak:
„Cseppet sem tisztelt labancok!
(Régi nevükön sopronbank)

No, megkaptuk az elszámolásnak nevezett beismerő vallomásukat.
Ugye, hogy igazunk volt? Mi már 2012-ben is megmondtuk, hogy tisztességtelenek voltak, átvertek, csaltak…
Bizonyára megvannak önöknél is az ezzel kapcsolatos levelezések. Amennyiben elhányták azokat valahova, úgy szóljanak, készséggel elküldjük újból. Legalább ismét jókat derülünk rajtuk. Az említett levelezések már csak a lentebb megemlítendő kártérítési igényünk alátámasztása miatt is fontosak.
Most önök is leírták. Miért kellett erre közel négy évet várni, több száz tüntetést szervezni…? Miért kellett a 2012-ig okozott károkat tovább növelni?
A fenti kérdésekre is választ várunk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most még nem a panaszt adjuk be, csupán kérjük, hogy mind a PLH-71046/06, mind a PLH-7695/07 számú kölcsönnel kapcsolatban részletes elszámolást 5 munkanapon belül megküldeni szíveskedjenek. 
Na nem csak az elektronikusan elérhető felület kódjait, (azokat is) hanem kinyomtatva mindkét adós részére, mindkét kölcsönről. Fontos, hogy az elszámolások szemüveg nélkül olvasható betűmérettel legyenek nyomtatva. (Ugye nem gondolják komolyan, hogy az önök tisztességtelen magatartásának következményeinek számolgatása miatt még mi fogunk nyomtatni több száz oldalt? Felejtsék el! Nem is értem, hogy miért írták le.)

Az elszámolást úgy készítsék el, hogy abból látható legyen minden törlesztés esetén, hogy mekkora összeget számítottak fel tisztességtelenül.  Ezen belül mekkora összeg volt tisztességtelen az árfolyamrés, és mekkora összeg a tisztességtelen kamatemelés miatt. 
A tisztességtelenül felszámított összegek után egyenként a mai napig mekkora kamat összegeket írtak jóvá.
Az elszámolást mind Ft, mind CHF összegre vezessék le.

Egyébként már most látszik, hogy teljes baromság az elszámolásuk. Panaszunkat hamarosan külön küldjük.

Addig is jelezzük, hogy az önök tisztességtelen, jogszabálysértő, erkölcstelen, rosszhiszemű magatartásuk által keletkezett kárunk tovább nőtt az elmúlt év során.
Jelen állás szerint – amennyiben a kölcsönök számláit, folyószámláinkat követelés fennmaradása nélkül zárjuk – 60 000 000 Ft, azaz Hatvanmillió Forint az adósok együttes követelése.
Természetesen amennyiben a fent megjelölt összeget öt munkanapon belül készpénzben járulékmentes formában részünkre megfizetik, valamint ezzel együtt aláírjuk az egymással szembeni követelések megszűnésével kapcsolatos dokumentumokat, úgy a részletes elszámolás kiküldésétől eltekintünk. Lássák, milyen jó fejek vagyunk. Minek kérnénk, ha nem lesz rá szükségünk.

Ajánljuk figyelmükbe – amennyiben még nem értesültek róla – az alábbi bejegyzésen elérhető tudósítást. Érintettségük okán javasoljuk megtekintését.http://nemadomahazamat.hu/blog/?post=a-sevizas-harc-nemzetkoezi-szinteren-n-a-rettegett-sargapolosokat-mar-becsi-bankok-nyoegik

Kérjük, hogy válaszüzenetben szíveskedjenek közölni, hogy melyik napon kézbesítik a részletes elszámolásokat.

Üdv. Póka Laci, és Anita”

Tisztelettel: Póka László  Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás