LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A “DEVIZA”-HITEL?

LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A "DEVIZA"-HITEL?

LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A "DEVIZA"-HITEL?

[cn-social-icon]

FIGYELEM! A fórumból hosszabb részlet az összefoglaló videó alatt látható.

 

„Hitel, kölcsön, avagy létre sem jött szerződések”, 

„A végrehajtások elleni megoldások”, „A devizahitel hatásai a Dél-Alföldön” – többek között ilyen témákról beszéltek az előadók. Azt, hogy a devizahitelek rendezésének kérdése milyen súlyos ügy, jól mutatta a nagyon sok érdeklődő is. A szervezők szerint a kormány és a bankszektor is nyomást gyakorol a bíróságokra, így sérül a jogszolgáltatás függetlensége.

Kinyó Pál, a Rászorulókat Támogató Egyesület egyik tagja elmondta a devizahitel és a devizakölcsön össztársadalmi probléma, mivel több mint 3 millió ember érintett.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Varga-Damm Andrea évek óta foglalkozik devizahiteles ügyekkel. Azt mondja egy jól felkészült ügyvéd képes sikereket elérni a pénzintézetekkel szemben.
Így egy jogerős ítélet alapján lehetne a többi ügyben automatikusan, gyorsan megoldást találni. A nyomásgyakorlás legfontosabb eszköze az egységes fellépés. Ezért február első felében Budapesten ismét fórumot szerveznek a károsultak, ahol szeretnék létrehozni az első szociális szakszervezetet, amely reményeik szerint valódi érdekképviseletet lát majd el. Kérjük a megosztást!
FIGYELEM! A fórumból hosszabb részlet az összefoglaló videó alatt látható.

HITELES HIRADÓ 23 – DEVIZAHITELES KONFERENCIA SZEGED – DR. POLGÁR ZOLTÁN: ELÉG VOLT! 2016 01 22

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM