LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A “DEVIZA”-HITEL?

loading...

LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK? MI VALÓJÁBAN A "DEVIZA"-HITEL?

[cn-social-icon]

FIGYELEM! A fórumból hosszabb részlet az összefoglaló videó alatt látható.

 

„Hitel, kölcsön, avagy létre sem jött szerződések”, 

„A végrehajtások elleni megoldások”, „A devizahitel hatásai a Dél-Alföldön” – többek között ilyen témákról beszéltek az előadók. Azt, hogy a devizahitelek rendezésének kérdése milyen súlyos ügy, jól mutatta a nagyon sok érdeklődő is. A szervezők szerint a kormány és a bankszektor is nyomást gyakorol a bíróságokra, így sérül a jogszolgáltatás függetlensége.

Kinyó Pál, a Rászorulókat Támogató Egyesület egyik tagja elmondta a devizahitel és a devizakölcsön össztársadalmi probléma, mivel több mint 3 millió ember érintett.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Varga-Damm Andrea évek óta foglalkozik devizahiteles ügyekkel. Azt mondja egy jól felkészült ügyvéd képes sikereket elérni a pénzintézetekkel szemben.
Így egy jogerős ítélet alapján lehetne a többi ügyben automatikusan, gyorsan megoldást találni. A nyomásgyakorlás legfontosabb eszköze az egységes fellépés. Ezért február első felében Budapesten ismét fórumot szerveznek a károsultak, ahol szeretnék létrehozni az első szociális szakszervezetet, amely reményeik szerint valódi érdekképviseletet lát majd el. Kérjük a megosztást!

loading...
FIGYELEM! A fórumból hosszabb részlet az összefoglaló videó alatt látható.

HITELES HIRADÓ 23 – DEVIZAHITELES KONFERENCIA SZEGED – DR. POLGÁR ZOLTÁN: ELÉG VOLT! 2016 01 22

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS

[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás