DEVIZÁS BŰNÖZÉS?

loading...

DEVIZÁS BŰNÖZÉS?


Amikor a rendszer neveli ki a "bűnözőket"…. Ti küldtétek:
Georgina Rubia – SeVizahiteles vélemény-nyilvánításért hat órás fogva tartás után 40.000 ft szabálysértési bírságot kaptam, amit 8 napon belül be kell fizetnem, különben végrehajtják rajtam, ha nem fizetem be.

Bementem a XIV. ker. Adócsoporthoz részletfizetést kérni megfelelő indok alapján és vittem magammal az igazoló iratokat, mely szerint ellehetetlenedik az életem, ha egy összegben be kell fizetnem ezt a részemről nagy összegű bírságot.

Azt a választ kaptam, hogy a részletfizetést már megszüntették és a napi 5000 ft-tal való börtönben való leülést is megszüntették!

loading...

Micsoda embertelen dolog, hogy nincs részletfizetés, mikor tudja a törvényhozó hatalom, hogy a nyugdíjak szégyenletesen alacsonyak!

Mit tehet egy egyedül élő kisnyugdíjas: ne fizesse be a rezsit, vagy ne váltsa ki a gyógyszereit, esetleg ne egyen….vagy ne fűtsön???

Úgy gondolom, ez a rendszer neveli ki a bűnözőket! – Georgina Rubia.

Magyarország Alaptörvénye

 

IX. cikk

(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

Emberi Jogok Európai Egyezménye
(1993. évi XXXI. törvény az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezmény és az ahhoz tartozó nyolc kiegészítő jegyzőkönyv kihirdetéséről)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

10. Cikk – Véleménynyilvánítás szabadsága

1. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát és az információk, eszmék megismerésének és közlésének szabadságát országhatárokra tekintet nélkül és anélkül, hogy ebbe hatósági szerv beavatkozhasson. Ez a Cikk nem akadályozza, hogy az államok a rádió-, televízió- vagy mozgókép vállalatok működését engedélyezéshez kössék.

"…De ha ez a szerencsétlenség ránk zúdul, ha az minden jóakarat és erőfeszítés dacára föl nem tartóztatható, ha az egyéni boldogulásunkra, nemzeti létünkre tör: akkor annak ellenállni kötelesség! És dicsőség, örök hála azoknak, kik a vésszel szemben helytállnak, küzdenek, szenvednek, meghalnak…"

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás