DEVIZÁS BŰNÖZÉS?

DEVIZÁS BŰNÖZÉS?

DEVIZÁS BŰNÖZÉS?

[good_old_share]


Amikor a rendszer neveli ki a "bűnözőket"…. Ti küldtétek:
Georgina Rubia – SeVizahiteles vélemény-nyilvánításért hat órás fogva tartás után 40.000 ft szabálysértési bírságot kaptam, amit 8 napon belül be kell fizetnem, különben végrehajtják rajtam, ha nem fizetem be.

Bementem a XIV. ker. Adócsoporthoz részletfizetést kérni megfelelő indok alapján és vittem magammal az igazoló iratokat, mely szerint ellehetetlenedik az életem, ha egy összegben be kell fizetnem ezt a részemről nagy összegű bírságot.

Azt a választ kaptam, hogy a részletfizetést már megszüntették és a napi 5000 ft-tal való börtönben való leülést is megszüntették!

Micsoda embertelen dolog, hogy nincs részletfizetés, mikor tudja a törvényhozó hatalom, hogy a nyugdíjak szégyenletesen alacsonyak!

Mit tehet egy egyedül élő kisnyugdíjas: ne fizesse be a rezsit, vagy ne váltsa ki a gyógyszereit, esetleg ne egyen….vagy ne fűtsön???

Úgy gondolom, ez a rendszer neveli ki a bűnözőket! – Georgina Rubia.

Magyarország Alaptörvénye

 

IX. cikk

(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

Emberi Jogok Európai Egyezménye
(1993. évi XXXI. törvény az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezmény és az ahhoz tartozó nyolc kiegészítő jegyzőkönyv kihirdetéséről)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

10. Cikk – Véleménynyilvánítás szabadsága

1. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát és az információk, eszmék megismerésének és közlésének szabadságát országhatárokra tekintet nélkül és anélkül, hogy ebbe hatósági szerv beavatkozhasson. Ez a Cikk nem akadályozza, hogy az államok a rádió-, televízió- vagy mozgókép vállalatok működését engedélyezéshez kössék.

"…De ha ez a szerencsétlenség ránk zúdul, ha az minden jóakarat és erőfeszítés dacára föl nem tartóztatható, ha az egyéni boldogulásunkra, nemzeti létünkre tör: akkor annak ellenállni kötelesség! És dicsőség, örök hála azoknak, kik a vésszel szemben helytállnak, küzdenek, szenvednek, meghalnak…"

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM