BÍRÓ ICA-ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI.

BÍRÓ ICA-ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI.

BÍRÓ ICA – ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI.

[good_old_share]

Bíró Ica, aki a „deviza”-károsultak szószólója ként is ismert, felhívja a nézők és olvasók figyelmét az alapvető emberi értékekre és az összefogás fontosságára.


 

A vele készült riport az oldal alján nézhető meg!
Bíró Icával a Művészek a Művészekért jótékonysági gála sajtótájékoztatóján készítettünk interjút, aki felhívta a figyelmet a segítség, a támogatás és az odafigyelés fontosságára. Ica az alábbi fontos pontokat fogalmazta meg:

A szabadság 22. Alap követelés :

1/ KORRUPCIÓ MENTES ORSZÁGOT!

2/ A NÉP ÉRDEKÉT KÉPVISELŐ KORMÁNYT!

3/ VÉGREHAJTÁSOK ÉS KILAKOLTATÁSOK AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉT!

4/ JÓVÁTÉTELT A DEVIZA KÁROSULTAKNAK!

5/ BRÓKER KÁROSULTAK TELJES KÁRTALANÍTÁSÁT!

6/ TELJES KÖRŰ, MŰKÖDŐ FOGYASZTÓVÉDELMET!

7/ A BANKI VISSZAÉLÉSEK ELSZÁMOLTATÁSÁT!

8/ TISZTESSÉGES ADÓZTATÁST!

9/ PÁRTATLAN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST!

10/ A BŰNSZERVEZETEK FELSZÁMOLÁSÁT!

11/ SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK!

12/ VISSZA AZ ALKOTMÁNYOS JOGOKAT!

13/ SZABAD SAJTÓT!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

14/ NEMZETI OKTATÁSI PROGRAMOT!

15/ EURÓPAI SZINTŰ BÉREKET!

16/ MINŐSÉGI ÉLETET BIZTOSÍTÓ NYUGDÍJAKAT!

17/ EMBERHEZ MÉLTÓ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKAT!

loading…


18/ HAGYOMÁNYOS CSALÁDI SZERKEZETEK, ÉRTÉKEK TÁMOGATÁSÁT!

19/ MEGÉLHETÉST, SZOCIÁLIS VÉDŐHÁLÓT!

20/ A HAJLÉKTALANSÁG MEGSZÜNTETÉSÉT!

21/ MAGYAR, NÉPÉRDEKET KISZOLGÁLÓ BANKRENDSZERT!

22/ ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI!
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM