DEVIZAPEREK-JÖHET A VÁLTOZÁS?

DEVIZAPEREK-JÖHET A VÁLTOZÁS?

DEVIZAPEREK-JÖHET A VÁLTOZÁS?

[good_old_share]

Friss rövidhír, amelynek óriási jelentősége lehet.

Oszd meg a cikket!

 

Csikász Levente – Devizaperek – CIB Bank

loading...

A Miskolci Törvényszék P.20.799/2016/11. számú ítélete szerint a CIB Bank Zrt. perbeli kölcsönszerződéseinek és a közjegyzői okiratának azon rendelkezései, amelyek szerint kizárólag a bank könyvei alapján állapítható meg az adós tartozása, tisztességtelenek. Dr. Csikász.

NCK: Elindul végre a folyamat? A jövőben több ilyen, és ehhez hasonló eredményről szeretnénk beszámolni.

És itt jöhet annak a dolognak is a jelentősége, melyet Falus Zsolt, a Bankcsapda Érdekvédelmi Szervezet vezetője indított el.

Az egy jogállamban nem történhet meg, hogy a bank és az ügyfél között lévő szerződés, és pénzügyi műveletek részleteit a bank elzárja az „adósok” elől – üzleti titokra hivatkozva!
Majd ez a bank végrehajtást indít az ügyfelével szemben, de a végrehajtás jogalapját képező információkat és pénzügyi műveleteket nem hajlandó, még a bíróságnak sem bemutatni.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos itt nem egyetlen elszigetelt esetről beszélhetünk, hanem egy olyan „gyakorlatról”, melyet a hazánkban működő, nagyrészben külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek a „deviza”-hitelezés megindításától kezdődően folytatnak (más, tisztességtelen elemekkel együtt).

Kattints ide és kövess minket a Facebookon is!
Még a politikai pártok egymás mocskolásával és lejáratásával vannak elfoglalva, addig a bankok háborítatlanul tovább szívják a „deviza”-károsultak vérét! [apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BRÜSSZELBEN VIZSGÁLJÁK A MAGYAR FORINTOSÍTÁST.
BRÜSSZELBEN VIZSGÁLJÁK A MAGYAR FORINTOSÍTÁST

BRÜSSZELBEN VIZSGÁLJÁK A MAGYAR FORINTOSÍTÁST [good_old_share] Vizsgálják az illetékes uniós bizottságok Léhmann György beadványát a 2014-es forintosítási, másként „devizaadósmentőnek” emlegetett...

EZ A BESZÉD! GYŐZZÜNK EGYÜTT. OSZD MEG!
EZ A BESZÉD! GYŐZZÜNK EGYÜTT. OSZD MEG!

EZ A BESZÉD! GYŐZZÜNK EGYÜTT. OSZD MEG! [good_old_share] Béla Balogh - (FRISSÍTÉS: Idézem Zetényi Csukás Ferenc-et: "...akkor kezdem én...készen állok...

Close