DEVIZAPEREK-JÖHET A VÁLTOZÁS?

DEVIZAPEREK-JÖHET A VÁLTOZÁS?

DEVIZAPEREK-JÖHET A VÁLTOZÁS?

[good_old_share]

Friss rövidhír, amelynek óriási jelentősége lehet.

Oszd meg a cikket!

 

Csikász Levente – Devizaperek – CIB Bank

A Miskolci Törvényszék P.20.799/2016/11. számú ítélete szerint a CIB Bank Zrt. perbeli kölcsönszerződéseinek és a közjegyzői okiratának azon rendelkezései, amelyek szerint kizárólag a bank könyvei alapján állapítható meg az adós tartozása, tisztességtelenek. Dr. Csikász.

NCK: Elindul végre a folyamat? A jövőben több ilyen, és ehhez hasonló eredményről szeretnénk beszámolni.

És itt jöhet annak a dolognak is a jelentősége, melyet Falus Zsolt, a Bankcsapda Érdekvédelmi Szervezet vezetője indított el.

Az egy jogállamban nem történhet meg, hogy a bank és az ügyfél között lévő szerződés, és pénzügyi műveletek részleteit a bank elzárja az „adósok” elől – üzleti titokra hivatkozva!
Majd ez a bank végrehajtást indít az ügyfelével szemben, de a végrehajtás jogalapját képező információkat és pénzügyi műveleteket nem hajlandó, még a bíróságnak sem bemutatni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos itt nem egyetlen elszigetelt esetről beszélhetünk, hanem egy olyan „gyakorlatról”, melyet a hazánkban működő, nagyrészben külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek a „deviza”-hitelezés megindításától kezdődően folytatnak (más, tisztességtelen elemekkel együtt).

Kattints ide és kövess minket a Facebookon is!
Még a politikai pártok egymás mocskolásával és lejáratásával vannak elfoglalva, addig a bankok háborítatlanul tovább szívják a „deviza”-károsultak vérét! [apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM