„DEVIZAHITELEK”-MÉGIS VAN MEGOLDÁS

„DEVIZAHITELEK”-MÉGIS VAN MEGOLDÁS.

„DEVIZAHITELEK”-MÉGIS VAN MEGOLDÁS

[good_old_share]

Kedves olvasók! Gulya Tibor írását változtatás nélkül közöljük:

 

2016-05-03. Tisztelt Ügyfeleink.A Kúria megerősítette a tényt, hogy az elállás intézményére épített munkánk helyes jogértelmezésen alapul.

Kérek mindenkit, hogy terjesszétek, hogy meg van a megoldás a hitelek felszámolására és hogy minden forintosított devizahitellel szemben fel lehet érdem úgy lépni, hogy az ügyfélnek csak a felvett összeggel kell elszámolnia a munkánknak köszönhetően.

A Kúria döntése megkérdőjelezhetetlenné tette munkánkat, és bizonyította elméletem helyességét. Így jelezni kívánom mindenkinek, hogy a közjegyzőknek és a Bisz Zrt.-nek is jelezni fogjuk, hogy a Kúriai döntés nyomán már nem tudják korlátozni jogaitokat és nem tudják ránk erőltetni hibás jogelméleteiket.Mint ahogy a XIV: kerületi Rendőrkapitányság is kénytelen lesz a feljelentésekkel foglalkozni és ahol az elállást követően a bank megpróbálta a szerződések felmondásával az eljárást befolyásolni, ott a Kúriai döntés nyomán le kell folytatni a nyomozást.

Jelezni szeretném, hogy MEGCSINÁLTUK. NINCS TOVÁBB HAZUGSÁG ÉS AKIKET A RENDŐRSÉG BÁRMILYEN MÓDON MEGPRÓBÁLT BEFOLYÁSOLNI, HOGY TEGYENEK ELLENEM FELJELENTÉST KERESSENEK FEL, AKIK PEDIG TÜRELMETLENSÉGÜK ÁLDOZATA LETT ÉS FELMONDTÁK A VELÜNK KÖTÖTT SZERZŐDÉS ARRA HIVATKOZÁSSAL, HOGY ÜGYÜKBEN NEM TÖRTÉNT SEMMI, MAJD FELJELENTETTEK GONDOLJÁK ÁT CSELEKEDETEIKET ÉS KERESSENEK MEG, MERT TERMÉSZETESEN NEM KIVÁNJUK ÖKET SEM CSERBE HAGYNI ÉS MEGADJUK NEKIK IS A TOVÁBBI SEGITSÉGET FÜGGETLENŰL ATTÓL, HOGY TÜRELMETLENSÉGÜK OKÁN MEGPRÓBÁLTAK ÁRTANI NEKEM.

Én nem élek a múltba és nem vagyok bosszúálló, mert tudom, hogy segítségre szorulnak ettől függetlenül, de elvárhatom, hogy bocsánatot kérjenek és feljelentéseiket visszavonják.

Itt jelezném tisztelt Bereck Krisztinának és az Oberon nevü cégnek, hogy eddig tartott pünkösdi királyságuk. Mint ahogy a Fehér Kéményseprőknek és Szabó Andornak, akik folyamatosan csalónak tituláltak és emberekbe félelmet és bizonytalanságot teremtettek, akiknek a nyomására fordultak sokan el tőlem, hogy most ért véget hazugságokkal tűzdelt propagandájuk és ahogy mondtam, akik elpártoltak ennek nyomán tőlünk nem haragszunk és szívesen várjuk vissza őket hogy eleget tegyünk vállat kötelezettségünknek.Azt gondolom ez egy jó végszó, hogy jól gondolja meg mindenki, hogy a Kúriai döntés fényében kit mernek csalónak nevezni még egyszer.

Ez értendő a XIV: kerületi Rendőrkapitányságra is, akiknek innen üzenem, hogy most gondolják végig eddigi tevékenységüket velünk szembe, amikor csalást kiáltottak. Küldjétek, terjesszétek a hírt. A Kúriai döntés a felmondott és végrehajtás alatt álló ügyekre is teljes és végleges megoldást teremtett. Tisztelettel Gulya Tibor

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM