HAJRÁ “DEVIZA”-HITELES MAGYAROK!

HAJRÁ "DEVIZA"-HITELES MAGYAROK!

HAJRÁ "DEVIZA"-HITELES MAGYAROK!

[good_old_share]


"Előbb, vagy útóbb végeszakad ennek a "devizás" rémálomnak."

 

Gyarapodnak a bankos öngólok – Járvás Éva.

 

Minél jobban "tanítjuk" a bírókat, annál több bankvédő jogászról derül ki, hogy mennyire nincs képben. Fogalmuk nincs arról, hogy melyik kapura játszanak.

Simán, és igen nagy önbizalommal nyújtanak be olyan öngólos válasz-beadványokat, amelyek felérnek egy full beismeréssel.

A gyönyörű az egészben az, hogy ők saját állításuk igazolásaként nyilatkoznak, és gőzerővel bizonyítják, hogy úgy volt és úgy van, miközben fogalmuk sincs róla, hogy valójában véglegesen elásták a gazdáikat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Így működik a jól felépített stratégiánk. Olyan kérdéseket és indítványokat kapnak, aminek a hatására saját maguk önként és dalolva viszik be a labdát a kapujukba.
Mondjam azt, hogy "Hajrá magyarok!" ? Járvás Éva.
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM