DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ ÜGYVÉD ELLENI VÁD: BÍRÓSÁG MÉLTÓSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ ÜGYVÉD ELLENI VÁD: BÍRÓSÁG MÉLTÓSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ ÜGYVÉD ELLENI VÁD: BÍRÓSÁG MÉLTÓSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE.

[good_old_share]


NCK: A múlt alkalommal beszámoltunk arról, hogy jól körvonalazódik egy olyan folyamat, ahol néhány bíróság részéről a „deviza”-károsultakat védő ügyvédek ellehetetlenítése a cél.

 

Most Dr. Marczingós László ügyvéd úr rövid beszámolóját tesszük közzé:Szombathelyre megyek ügyvédi kamarai fegyelmi ügyben. A tárgyak igen érdekesek.

Az első ügyben a Balassagyarmati Törvényszék azt mondta végzésében, hogy a devizás kölcsönszerződés semmisségét egyszerűen nem hajlandó tárgyalni.

Erre azt írtam, hogy az indokolás olyan evidenciákat kérdőjelet meg, mintha azon nyitnának vitát a bírók, hogy a Föld lapos vagy gömbölyű.

A másik ügy annak a bírónak az ügye, aki rágalmazásért feljelentett Balatonfüreden.

DH törvényekre hivatkozással tagadta meg a jogérvényesítés lehetőségét megbízóimtól.

Fellebbezésemben “hangosan” gondolkodtam. Mivel a jogi normák adottak, vagy a bíróság alkalmatlansága vetődik fel, vagy a bíróság pontosan ismeri a normákat, csak tudatosan nem alkalmazta azokat. Ez pedig bűncselekmény alapos gyanúját is felveti.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Veszprém Megyei ÜK elnöke fegyelmi eljárást rendelt el, és a fegyelmi megbízott – a vádlóm – keményen érvelt bűnösségem mellett.A vád a bíróság méltóságának megsértése. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: Neked mi a véleményed az ilyen eljárásról? Hazánkban működik még a független igazságszolgáltatás, és a jogállam?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM