SEGÍTSÜNK A SÁRGAPÓLÓSOKNAK!

SEGÍTSÜNK A SÁRGAPÓLÓSOKNAK!

SEGÍTSÜNK A SÁRGAPÓLÓSOKNAK!

[good_old_share]


A sárgapólósok azok, akik hosszú évek óta a „deviza”-károsultakért fizikailag is kiállnak, és helyettünk is harcolnak.

 

Sajnos sokan nem tehetik meg, hogy a Nem adom a házamat mozgalommal együtt részt vegyenek a különböző demonstrációkon, banki véleménynyilvánításon, és bank-plakátozáson, de rengeteg károsultat örömmel tölt el a gondolat, hogy ők megteszik sok százezer károsult helyett is.Most mi is könnyen segíthetjük őket, hogy fent tudjanak maradni, és azok helyett is tovább tudjanak küzdeni, akik a távolság miatt nem tudnak hozzájuk csatlakozni.

Az alábbi levelet kaptuk a mozgalom vezetőjétől, és a cikk közzététele után szerkesztőségünk tagjai azonnal eleget tesznek a kérésnek.

Tedd te is ezt, nem nagy összeg!…és feltétlenül oszd meg a cikket, hogy mások is segíthessenek!

"De ha ez a szerencsétlenség ránk zúdul, ha az minden jóakarat és erőfeszítés dacára föl nem tartóztatható, ha az egyéni boldogulásunkra, nemzeti létünkre tör: akkor annak ellenállni kötelesség! És dicsőség, örök hála azoknak, kik a vésszel szemben helytállnak, küzdenek, szenvednek, meghalnak."

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Valóban a Sárgapólósokkal vagy? – Van rá Négyszáz Forintod, hogy ki tudják fizetni a büntetéseiket?

A Sárgapólósok büntetései megközelítették a Hárommillió forintot. 2018. januári állás szerint pontosan 2 830 720 Ft.

(A hozzájárulás lehetősége lentebb)

loading...

Miért gondoljuk, hogy a Te 400 Ft-oddal ez kifizethető?

 

A Nem adom a házamat mozgalom fészbúk oldalának 2018. januári állás szerint 15 000 kedvelője, és követője van. Ha mindenki hozzájárulna, akkor fejenként 200 Ft adománnyal is meglenne az eddigi büntetésekre a pénz.Ha minden kedvelőnek csak a fele járul hozzá, akkor is 400 Ft hozzájárulással máris nullában vagyunk.

Természetesen, ha nem bízol benne, hogy minden második kedvelőnk támogatni is hajlandó, akkor utalhatsz többet is.

Miért lenne jó, ha nem csak az aktív ellenállóknak kellene vállalni a büntetések terhét is?

Sokan az miatt nem cselekednek már, mert nehezen tudták kifizetni a korábban kirótt büntetéseket. Még többen vannak, akik eleve el sem kezdték az ellenállást, mert félnek attól, hogy megbünteti a hatalom őket.

Az aktív cselekvők a büntetések nélkül is komoly anyagi és nem csak anyagi áldozatot vállalnak.

–              Vannak költségeik. Utazás, plakátok, kellékek…

–              Sokat áldoznak a szabadidejükből.

–              Néhányan kevesebbet tudnak dolgozni az ellenállás miatt.

–              És ott vannak még azok a folyamatban lévő eljárások, amikben a büntetéseket nem csak pénzben róhatják ki. (lehet börtön, elzárás, vagy közmunka…)

Ha úgy gondolod, hogy tetszik amit csinálunk, akkor most Te is hozzá tudsz járulni, hogy még többen, tovább tegyük.

 

Ha tenni akarsz, lehetőségedhez képest valamekkora összeget utalj egyszer, vagy rendszeresen az alábbi takarékszövetkezetes számlára:

B3 Takarékszövetkezet 73604095-10211768-00000000

Név: Golcs Roland, vagy Sárgapólós büntetésszámla

Megjegyzés: Büntetés hozzájárulásEzt a számlát csak a büntetések kifizetésére használjuk. Nem gyűjtünk külön egyetlen tagnak sem. Terveink szerint az összegyűlt pénzeket időközönként a büntetések arányában osztjuk szét.

 

A büntetések részletezését az alábbi hivatkozáson tudod megtekinteni: https://drive.google.com/file/d/1DSeQkko1nU6roKJgFTdXp9oNo4IOh3rI/view?usp=sharing

(Ha valakinek van olyan büntetése, vagy eljárási költsége, amit nem írtunk fel, jelezze)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy megköszönjük az eddigi adományokat a büntetésekre, vagy a működés költségeire. Szintén köszönjük a természetbeni adományokat. – papír, kameraállványok, kamera, Sárga -pólók, -pulóverek, -kabátok, ezek feliratozása…

Hajrá! Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. Telefon: 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM