Bíró Ica is ott van Kúria előtti tüntetésen: felszólalt a tömegben – fotók, videó.

Bíró Ica is ott van Kúria előtti tüntetésen: felszólalt a tömegben – fotók, videó.

Bíró Ica is ott van Kúria előtti tüntetésen: felszólalt a tömegben – fotók, videó.

[good_old_share]


Bíró Ica is megjelent a tüntetők között a Kúria előtt, akik a bírói függetlenségért és a kilakoltatások felfüggesztésért vonultak utcára.

 

A Metal Lady nehéz időszakot él meg, közel tíz éve vett fel kölcsönt, hogy két lakásból egészség- és szépségklubot építsen, üzemeltessen.A többmilliós ingatlanra svájci­frank-alapú hitelt vett fel, ám az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészleteket nem tudta fizetni, ezért május 3-i határidővel akarják az otthonából kilakoltatni. Először elárverezték a feje felől az otthonát, most pedig a kilakoltatás fenyegeti.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Devizahitel-károsultak és támogatói tünetnek ma a Kúria előtt „A bírói függetlenségért” címen, amelyen részt vett Bíró Ica is, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse a lakását: újabb papírokat nyújt be ma a Kúriának, és bízik abban, hogy a kilakoltatásától eltekintenek.

loading…


A Mérce élőben közvetít a Kúria előtti tüntetésről, ahol Bíró Ica is felszólalt a kamerák előtt:loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM