A KILAKOLTATÁSOKHOZ NEM LESZ ELÉG RENDŐR?

A KILAKOLTATÁSOKHOZ NEM LESZ ELÉG RENDŐR?

A KILAKOLTATÁSOKHOZ NEM LESZ ELÉG RENDŐR?

[good_old_share]


Akkora az elégedetlenség a rendőrök között, hogy valaki O1G feliratot fújt a miskolci rendőrség liftjébe…

 

Lássunk tisztán! Hogy is van ez mostanság?

loading...

Jól figyelj: A magyar adófizetők pénzéből finanszírozott Magyar Rendőrséget vezényli ki a Magyar kormány a törvényekre hivatkozva (amit a Magyar kormány hozott) azért, hogy a Magyar emberek kifosztásában élenjáró külföldi bankok érdekében a Magyar rendőr az utcára dobálja a Magyar családokat! Ez tiszta téboly! Vagy szimpla árulás???Fogalmazzunk úgy, ahogy van! A kormány egy jelentős Magyar társadalmi réteg ellen fordította a Magyar Rendőrséget! Saját népe ellen! Ennyi!

Jaaaa…hogy a bankok nem is fosztották ki a Magyar családokat? Tényleg nem?? Kérdezz megy egy devizakárosultat, hogy az ő esetében hány forint volt a "tisztességtelenül felszámított összeg"! Segítünk egy picit! Országos szinten 734 milliárd! IGEN, JÓL OLVASOD! Ez a hivatalos MNB adat! És ezt a külföldi tulajdonú bankok tették a Magyarokkal!

A rendőrök sem hülyék! Sokan közülük szintén "deviza"-károsultak! De a családjukban szinte biztos, hogy akad egy közeli hozzátartozó, aki érintett ebben a hatalmas átverésben.

És a rendőrök nem csak ez miatt elégedetlenek! A Mérce számolt be arról, hogy akkora az elégedetlenség a rendőrök között, hogy valaki O1G feliratot fújt a miskolci rendőrség liftjébe.

loading...

A cikket változtatás nélkül közöljük:

Akkora az elégedetlenség a rendőrök között, hogy valaki O1G feliratot fújt a miskolci rendőrség liftjébe.„A rendőrségi közhangulatra jellemző, hogy információnk szerint nemrég az országos rendőrfőkapitánynak kellett Miskolcra utaznia csillapítani a kedélyeket, miután valaki egy O1G feliratot pingált a miskolci kapitányság egyik liftjébe” – kezdődik az Index cikke, amely a rendőrség belső elégedetlenségéről szól.

Az Index cikke rendőrségi belső online fórumokat idéz, amelyekből kiderül, hogy a kafetéria elvétele, a lakástámogatás megadóztatása és az alacsony fizetések miatt egyre többen szerelnek le. A cikk szerint vannak olyan megyék, ahol alig van már járőr, Paks környékén például tömegesen szereltek le a rendőrök, akik inkább elmentek jobb pénzért biztonsági őrnek az épülő új atomerőműhöz.

A cikk szerint „az országos és a megyei kapitányok körlevélben kértek kitartást, elismerve azt, hogy a jelenlegi fizetésekkel nehéz boldogulni”, de az állomány egyre türelmetlenebb.

Januárban mi is írtunk róla, hogy tömeges az elégedetlenség a rendőrségen belül. Akkor a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon kezdték el kipakolni a rendőrök a bérpapírjaikat és történeteiket.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egy 7 éve a büntetés-végrehajtásnál dolgozó tiszthelyettes például azt írta,

loading…


„2017-ben elértem a Hszt-ben leírt 416 óra túlórát. 2018-ban jóval fölé mentem. Van olyan kollégám aki 546 órával zárta az évet. Októberében három pihenő napom volt amikor nem mentem szolgálatba. De látva a beküldött bérlapokat, sms-eket nem panaszkodom. Nettó 194 ezer volt a januári fizum.”

Egy 24 éves, 5 év szolgálati viszonnyal rendelkező fiatal pedig azt:

„Szégyenlem, hogy anyukámtól kell kölcsön kérnem, mert ez a pénz még a megélhetésemet sem fedezi”

Ezután pedig csak olaj volt a tűzre az országos rendőrfőkapitány februári nyilatkozata:

„Engedjék meg, hogy kinyilatkozzam, igenis tudunk arról, hogy az állományunkat foglalkoztatja a jövedelem. Nem az újságból jövünk erre rá. Azt is el kell mondanom, hogy nem magyar specialitás ez, egész Európában hasonló problémákkal küzdenek a rendvédelmi szervek, legyenek azok tőlünk nyugatra vagy keletre vagy délre.”

– mondta.

Majd arra kérte kollégáit Balogh, hogy „esküjüknek megfelelően és abban a hitben, hogy igenis a hazánkat, az itt élőket szolgálják, továbbra is tartsanak ki”.
A kapitány nyilatkozta ezután a szolgálatból újabb internetes kifakadások sorát váltotta ki.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ ÜGYVÉD ELLENI VÁD: BÍRÓSÁG MÉLTÓSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE.
DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ ÜGYVÉD ELLENI VÁD: BÍRÓSÁG MÉLTÓSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ ÜGYVÉD ELLENI VÁD: BÍRÓSÁG MÉLTÓSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE. [good_old_share] NCK: A múlt alkalommal beszámoltunk arról, hogy jól körvonalazódik egy olyan...

Bíró Ica is ott van Kúria előtti tüntetésen: felszólalt a tömegben – fotók, videó.
Bíró Ica is ott van Kúria előtti tüntetésen: felszólalt a tömegben – fotók, videó.

Bíró Ica is ott van Kúria előtti tüntetésen: felszólalt a tömegben – fotók, videó. [good_old_share] Bíró Ica is megjelent a...

Close