A KILAKOLTATÁSOKHOZ NEM LESZ ELÉG RENDŐR?

A KILAKOLTATÁSOKHOZ NEM LESZ ELÉG RENDŐR?

A KILAKOLTATÁSOKHOZ NEM LESZ ELÉG RENDŐR?

[good_old_share]


Akkora az elégedetlenség a rendőrök között, hogy valaki O1G feliratot fújt a miskolci rendőrség liftjébe…

 

Lássunk tisztán! Hogy is van ez mostanság?

Jól figyelj: A magyar adófizetők pénzéből finanszírozott Magyar Rendőrséget vezényli ki a Magyar kormány a törvényekre hivatkozva (amit a Magyar kormány hozott) azért, hogy a Magyar emberek kifosztásában élenjáró külföldi bankok érdekében a Magyar rendőr az utcára dobálja a Magyar családokat! Ez tiszta téboly! Vagy szimpla árulás???Fogalmazzunk úgy, ahogy van! A kormány egy jelentős Magyar társadalmi réteg ellen fordította a Magyar Rendőrséget! Saját népe ellen! Ennyi!

Jaaaa…hogy a bankok nem is fosztották ki a Magyar családokat? Tényleg nem?? Kérdezz megy egy devizakárosultat, hogy az ő esetében hány forint volt a "tisztességtelenül felszámított összeg"! Segítünk egy picit! Országos szinten 734 milliárd! IGEN, JÓL OLVASOD! Ez a hivatalos MNB adat! És ezt a külföldi tulajdonú bankok tették a Magyarokkal!

A rendőrök sem hülyék! Sokan közülük szintén "deviza"-károsultak! De a családjukban szinte biztos, hogy akad egy közeli hozzátartozó, aki érintett ebben a hatalmas átverésben.

És a rendőrök nem csak ez miatt elégedetlenek! A Mérce számolt be arról, hogy akkora az elégedetlenség a rendőrök között, hogy valaki O1G feliratot fújt a miskolci rendőrség liftjébe.

A cikket változtatás nélkül közöljük:

Akkora az elégedetlenség a rendőrök között, hogy valaki O1G feliratot fújt a miskolci rendőrség liftjébe.„A rendőrségi közhangulatra jellemző, hogy információnk szerint nemrég az országos rendőrfőkapitánynak kellett Miskolcra utaznia csillapítani a kedélyeket, miután valaki egy O1G feliratot pingált a miskolci kapitányság egyik liftjébe” – kezdődik az Index cikke, amely a rendőrség belső elégedetlenségéről szól.

Az Index cikke rendőrségi belső online fórumokat idéz, amelyekből kiderül, hogy a kafetéria elvétele, a lakástámogatás megadóztatása és az alacsony fizetések miatt egyre többen szerelnek le. A cikk szerint vannak olyan megyék, ahol alig van már járőr, Paks környékén például tömegesen szereltek le a rendőrök, akik inkább elmentek jobb pénzért biztonsági őrnek az épülő új atomerőműhöz.

A cikk szerint „az országos és a megyei kapitányok körlevélben kértek kitartást, elismerve azt, hogy a jelenlegi fizetésekkel nehéz boldogulni”, de az állomány egyre türelmetlenebb.

Januárban mi is írtunk róla, hogy tömeges az elégedetlenség a rendőrségen belül. Akkor a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon kezdték el kipakolni a rendőrök a bérpapírjaikat és történeteiket.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egy 7 éve a büntetés-végrehajtásnál dolgozó tiszthelyettes például azt írta,

loading…


„2017-ben elértem a Hszt-ben leírt 416 óra túlórát. 2018-ban jóval fölé mentem. Van olyan kollégám aki 546 órával zárta az évet. Októberében három pihenő napom volt amikor nem mentem szolgálatba. De látva a beküldött bérlapokat, sms-eket nem panaszkodom. Nettó 194 ezer volt a januári fizum.”

Egy 24 éves, 5 év szolgálati viszonnyal rendelkező fiatal pedig azt:

„Szégyenlem, hogy anyukámtól kell kölcsön kérnem, mert ez a pénz még a megélhetésemet sem fedezi”

Ezután pedig csak olaj volt a tűzre az országos rendőrfőkapitány februári nyilatkozata:

„Engedjék meg, hogy kinyilatkozzam, igenis tudunk arról, hogy az állományunkat foglalkoztatja a jövedelem. Nem az újságból jövünk erre rá. Azt is el kell mondanom, hogy nem magyar specialitás ez, egész Európában hasonló problémákkal küzdenek a rendvédelmi szervek, legyenek azok tőlünk nyugatra vagy keletre vagy délre.”

– mondta.

Majd arra kérte kollégáit Balogh, hogy „esküjüknek megfelelően és abban a hitben, hogy igenis a hazánkat, az itt élőket szolgálják, továbbra is tartsanak ki”.
A kapitány nyilatkozta ezután a szolgálatból újabb internetes kifakadások sorát váltotta ki.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM