A DEVIZAKÁROSULTAK SEM ALSZANAK!

A DEVIZAKÁROSULTAK SEM ALSZANAK!

A DEVIZAKÁROSULTAK SEM ALSZANAK!


[good_old_share]

BUÉK A BANKOKNAK ÉS A JOGÁSZAIKNAK IS!
Ezek a "deviza"-károsultak….mindig kitalálnak valamit:

loading...

Rudolf Golyó – Jövőre valami biztosan más lesz, mint eddig!

Természetesen a jogvédett metodika alapján készült okirat lényegi részeit nem tehetem közzé. De Ádám engedélyével, íme a címlap.

Továbbá Ádám megérdemel még egy dicséretet, mert azonnal le is adta az ERSTE banknál, ahol értetlenül nézegették, hogy ez mi.

Először összekeverték az elállással, de ez nem elállás, hanem visszavonás. Szerintem megalapoztuk a banki jogászok további alkalmazását.

Boldog Új Évet a Banki jogászoknak is. Lesz jövőre feladatuk. Ja és persze mi se dőlünk hanyatt. Jön még meglepi. – Rudolf Golyó.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A MAGYAR ÁLLAM BEDARÁLTATJA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT?
A MAGYAR ÁLLAM BEDARÁLTATJA A “DEVIZA”-KÁROSULTAKAT?

A MAGYAR ÁLLAM BEDARÁLTATJA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT? [good_old_share] Nem elég az, hogy a bankok tisztességtelenek voltak a „deviza”-károsultakkal, most még tömeges...

„DEVIZA” MÉRFÖLDKŐ – 2017 ?
„DEVIZA” MÉRFÖLDKŐ – 2017 ?

„DEVIZA” MÉRFÖLDKŐ – 2017 ? [good_old_share] A riport előtt jelezzük, hogy az alábbi videót vitaindítóként tesszük közzé. Egy új és...

Close