A MAGYAR ÁLLAM BEDARÁLTATJA A “DEVIZA”-KÁROSULTAKAT?

A MAGYAR ÁLLAM BEDARÁLTATJA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT?

A MAGYAR ÁLLAM BEDARÁLTATJA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT?

[good_old_share]

Nem elég az, hogy a bankok tisztességtelenek voltak a „deviza”-károsultakkal, most még tömeges végrehajtást is indítanak ellenük.

 

Milyen következményekkel járhat az, ha közel félmillió ember kerül az utcára?


Nehezebb év várhat a devizahitelesekre

Nő a végrehajtások száma, így jövőre az ideinél is nehezebb év várhat a nem fizető devizahitelesekre.
A Magyar Bankszövetség elnöke a Reuters hírügynökségnek nyilatkozta azt, hogy hat magyarországi bank fogja több száz millió euró értékben értékesíteni nem teljesítő hitelportfólióját jövőre.

Ehhez a hazánkban működő, nagyrészt külföldi érdekeltségű bankok számára a törvényi feltételeket megteremtette a Magyar kormány, és Orbán megkötötte a szerződését a külföldi pénzvilággal.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De semmi baj! Majd a Jobbik megakadályozza a kilakoltatásokat….!
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM