A KORMÁNY AZONNAL RENDELJE EL A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUMOT!

loading...

A KORMÁNY AZONNAL RENDELJE EL A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUMOT!

Email


A kormány, a 2018-as választások után azonnal megadta a „deviza”-károsultakra a kilövési engedélyt.

 

Közvetlenül a választások után, a FIDESZ-KDNP alkotta törvény erejével megindultak a kilakoltatások. A választásokig „parkoltatta” a felszólításokat-hisz az nem vetett volna jó fényt a FIDESZ-KDNP pártkoalícióra, de az után elszabadult a pokol.2018-as parlamenti választás után ez idáig 1355 CSALÁDOT dobtak az utcára! (átlagosan családonként 3 fővel számolhatunk).

Ez történelmi negatív rekord.

Ne felejtsük el, hogy eközben dübörgött a kormány „családok éve” kampánya.

Mivel a végrehajtók felpörgették a tevékenységüket, így az emberi életek, és ingatlanok mentése érdekében azonnali hatállyal rendelje el a kormány a kilakoltatási moratóriumot.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás