A DEVIZAKÁROSULTAK KIHARCOLJÁK JOGAIKAT?

A DEVIZAKÁROSULTAK KIHARCOLJÁK JOGAIKAT?


Az alábbi felhívás és a rendezvény az Együtt otthonainkért-otthonvédelmi összefogás (Balogh Béla-Koppány Csoport) szervezésében kerül megrendezésre.
De előtte Falus Zsolt – 2017. február 14.-én kirobbanthatja a hitelezői kockázatkezelés miatti botrányt! Erről további részletek IDE KATTINTVA!

Az Együtt otthonainkért rendezvény időpont: április 2., 10:00–április 14., 11:00

Mivel Magyarország kormánya nem rendezte a "deviza"-károsultak helyzetét, és láthatóan egyetlen parlamenti párt sincs, aki a Magyar állampolgárok védelme érdekében szembeszállna a pénzvilágot képviselő hazai bankokkal, ezért a civilek veszik kezükbe a sorsukat.

Felhívás – OTTHONVÉDELMI ÖSSZEFOGÁS!
LEGYEN EZ EGY ÖSSZNEMZETI ÖSSZEFOGÁS IS!

Végre elérkezett az idő, hogy kezünkbe vegyük sorsunkat. 22 szervezet összefogásából eredően SÁTORTÁBORT verünk a Budapesti Kossuth téren. Nincs már más mód a győzelemre, mint, hogy „nem megyünk haza„!! Tudjuk, hogy kifosztották és lebetegítették a Társadalmat, vagy éppen a munkahelyek elvesztésével rettegésben tartanak benneteket. Tudjuk, hogy enni kell adni a gyereknek, de már semmi sem lehet ok a távolmaradásra! 
A hátunkba szúrt késsel sokáig nem élhetünk.

A bankok által irányított politikai maffia a bankokat mentette meg több százezer ember helyett és minden jogi lehetőséget ellenünk fordítottak. Tudjuk, hogy nincs, jogérvényesítés Magyarországon. Több a vesztes per, mint a nyert. A felvett hiteleinket duplán visszafizettük már rég még is ingatlanainkat átjátsszák kétes eredetű követeléskezelő cégeknek. 

Egy egész hiéna sáskahad szövetkezett ellenünk a hatalom és nyerészkedés érdekében. Sok ezer becsületes magyar család vált földönfutóvá és vesztette el élete munkáját. Belekényszerítettek minket állami szinten a maguk által hozott törvények útvesztőjébe. 

Tudjuk jól, hogy ebben az országban nem csak a banki károsultakat érinti a kifosztás ezért hozzájuk is szólunk: tartsanak velünk és közösen vessünk véget a rémálomnak. Adjuk vissza gyermekeink jövőjét, amit mi magunk vettünk el önhibánkon kívül. 

MERJÜNK HARCOLNI!

Arra kérünk mindenkit, hogy a további kiírásokat figyelmesen olvassa el, mert ezen is múlik a siker. Igen fontos, hogy mindenki megossza a felhívást csoportokban és a saját idővonalán, valamint hívjátok is meg ismerőseiteket. 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most mindenkinek szervezővé kell válnia, ha eredményeket akarunk elérni. Vállaljatok feladatokat, mert nem kisebbre készülünk, mint 100. 000 vagy még több embert utcára vinni. 

Csatlakozzatok a megyei csoportokhoz a devizasosszefogas@gmail.com címen a név, email cím, telefonszám és a városnév megadásával. Budapest esetében a kerület is szükséges. 

Összehozunk benneteket, hogy kialakíthassátok saját településetek közös érdekvédelmét.

RAGADJÁTOK MEG AZT AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGET!

Az Együtt otthonainkért felhívása, és Facebook oldala itt érhető el: https://www.facebook.com/events/606314592908051/
CSAK KÉT LEHETŐSÉG VAN!
1. GYŐZÖL?
2. ELVESZEL?
Ideje lenne felelősen eldönteni melyikhez akarsz tartozni! A győztesekhez vagy a vesztesekhez? Az előbbihez áldozatot kell hoznod és levetköznöd a hatalom által gerjesztett félelmeidet, az utóbbinál semmit sem kell tenned csak várni a halált, mely után hátrahagyod gyermekedire adósságodat és gyávaságodat.

A nem megyünk haza kezdeményezés (több száz sátortábor a Parlament = vár) olyan csata előtti megyénkénti felsorakozás, mely egyesíti a seregeket. Kitartással, naponkénti demonstratív kirohanásokkal elérhetjük, hogy megérkezzen a háborút eldöntő 1 milliós banki károsultak serege.
Ezért hát mielőtt tábort vernénk oszd meg az eseményt és a legfontosabb, hogy meghívd ismerőseidet.

loading…Szólj hozzá

Hozzászólás