BANKI TISZTESSÉGTELENSÉG – AKKOR HOGY IS VAN EZ?

BANKI TISZTESSÉGTELENSÉG – AKKOR HOGY IS VAN EZ?

Szabó Donát ‎Banki adósok oldala

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Csak egy elgondolkodtató kérdés! Többen megkaptuk az elszámolást, amiben leírják, DE TÉNYLEG ODAÍRJÁK, hogy a tisztességtelenül felszámított összeg: xy,-.

Most ne menjünk bele a részletekbe, hogy jól vagy rosszul számoltak, csak szorítkozzunk arra, ami a levélben van. Tehát: Mivel a bank leírta, hogy tisztességtelenül számolt fel nekem összegeket, emiatt sajnos nekem, mint ügyfélnek megrendült a bizalmam.

Ezért a kölcsönszerződésemet felmondom. Én, a miatt mert tisztességtelen volt, az eddigi befizetésemet tőketörlesztésként veszem figyelembe. Ezt levonom a felvett összegből, és a maradékot fogom befizetni.

Ezt megírom a banknak. Na, ezt biztos, hogy nem nyeli le.

Ezért a bíróságra megyünk. Namármost, a bíróságon is elmondom ugyanezt, a bank majd cáfol, hogy no de én CHF-ben vettem fel a hitelt.

Akkor kérem, hogy ezt a kijelentését bizonyítsa, mert ha a futamidő során volt tisztességtelenül felszámított összeg, akkor miért hinném el, hogy a chf, valóban chf volt? Még egyszer mondom, most ne foglalkozzunk a "forintosítással", csak ezzel a résszel.

Ki és miért kötelezne, kötelezhet arra engem, hogy tulajdonképp egy olyan pénzintézettel álljak kapcsolatba, aki át akart b@szni? És tulajdonképp meg is tette!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Mi a garancia arra, hogy ez nem ismétlődik meg? Csak kérdezem a jogi vénával rendelkezőket, hogy ezzel nem lehetne valamit kezdeni? Nekem a peremet felfüggesztették, míg tart a kivéreztetés. Várom válaszotokat!

A témához tartozik:

Vasas Pasas

A KORRUPT KIRÁLY ÉS A GÁLYARABOK

Az ország miniszterelnöke egy köztisztviselő, megállapított munkabérrel, ami szolid kell,hogy legyen,tekintettel a polgárok érzékenységére az összehasonlításokban! Így egyszerű számtannal kontrollálható,hogy jó kezekben van a hatalom, aminek célja nem lehet más, mint a különböző alkotmányos funkciók hozzáértő ellátása közmegelégedésre.

Ezzel szemben kibontakoztattak és bejárattak egy hallgatólagos belenyugvási légkört, amit hozzáaljasítottak az uralkodó osztály kreált kiváltságaihoz, így még illendőségi elvárások sem kérik számon a köztisztviselők fizetéseik fölötti gazdagodását, sőt egy propagandisztikus rémálom eredményeként a választásnál már nem szempont, ha a jelölt rabló.

Így a polgárok a józaneszükből kitérítve eleve öltönyös bűnözők rokonszenvi tulajdonságai szerint raknak rókát a tyúkólba, aki ettől kezdve már nem szeretne csalódást okozni a kasszafúrók szakszervezetének.

A hatalom tetején megtűrt szabadrablás milliárdos trendje szinte szuggeráltan vonul végig az egész nomenklatúra igyekvésén, intézményesítve a lopás összekacsintó ginisz kísérletét. Jobb híján elnevezik a manővert államnak. A húsosfazéktól távolülők éhenhalása a rendszer elfogadott díszleti sallangjává válik. Mi egy ilyen kalózhajón vagyunk jelenleg gályarabok. – Vasas Pasas 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás