KÉSZÜLJETEK!

KÉSZÜLJETEK!

A Radikális Bankellenes Csoport korábban a devizakárosultak petícióját juttatta el Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe. Most az alábbi közleményt tette közzé: [cn-social-icon]

Tisztelt Sorstársak!

Nagyon sajnálom, hogy ezt a címet kellett adnom, de ez a lényeg: készüljetek!

loading...

Amint tudjátok, jórészt magunknak is köszönhetjük, hogy idáig jutottunk. Gondoljatok csak bele: 1,2 millió "devizahiteles" szerződésből kb 12.000 per ment be a bíróságokra. Az összes szerződés 1%-a! EGY SZÁZALÉK! Ez felháborító! 99%-ot nem érdekli, hogy vagy eddig, vagy ezután, de nem fogja tudni fizetni a virtuális adóságot, vagy már iszonyatos összeggel károsította meg eddig is a csaló bank!

Százszor és ezerszer elmondtuk már, hogy aki nem perel, annak semmi esélye nem lesz, hogy megvédje azt, amiért vagy ő és a családja, vagy valamelyik őse megdolgozott. Ennyit ér a munkátok!? Így képesek vagytok odadobni az életeteket?! /tisztelet az 1%-nak/.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy aki perel megmenekül, de legalább esélyt ad magának és IDŐT!

Tudjátok: Ki időt nyer, életet nyer! Ez most nálunk szó szerint így van!

Egy példával szeretném megmutatni, hogy mire is gondolok.

loading...

2013-ban Gyulán voltunk egy kilakoltatást megpróbálni megakadályozni. Mentünk az ország minden tájáról. Budapestről, Kecelről, Debrecenből, Nyíregyházáról, meg több városból és persze helyiek is voltak bőven. Olyan sokan gyűltünk össze estére /másnap reggelre volt kitűzve a kilakoltatás/, hogy nem tudtak annyi rendőrt mozgósítani, hogy a végrehajtónak esélye lett volna. A család kapott 30 nap haladékot, ami elég volt arra, hogy jogi eljárással megakadályozzák a kilakoltatást. Ma is ott laknak. Tehát esélye csak annak van, aki elkezdi a jogi utat.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ha a jog végképp nem segít, akkor jön a fizikai ellenállás, polgári engedetlenség, stb. Készüljetek és szervezzétek meg a kölcsönös segítséget. Azt gondolom, úgy mint régen, most is fog több ember segíteni, de csak annak, aki minden jogi utat megpróbált és azzal nem tudott eredményt elérni. Országszerte szükség lesz olyan emberekre és sokra, aki segít a másiknak, ha visszakapja a segítséget.

Senki ne ringassa magát abban, hogy a kormány majd segít. Felejtsétek el! Csak egymáson tudunk segíteni, ha sokan vagyunk. Így mindenkit nyomatékosan kérünk /akik már perelünk/, tessék beadni a perkereseteket! Legyünk nagyon sokan, csak magunkra számíthatunk!

Hogy miért írtam a fentieket?

Ezért:

Nemzetpusztító miniszterelnökünk orbán viktor és harácsoló kormánya, 2 hónapja februárban, aláírt egy egyezményt Londonban az EBRD-vel /Európai Újáépítési és Fejlesztési Bank/, amely alapján a végrehajtás során tőlünk elvett ingatlanokat külföldi szabadpiacokon értékesíthetik, akár nagyobb csomagokban is.

Ennyi a hír, azt hiszem, magáért beszél. – Radikális Bankellenes Csoport [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAK! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB!
DEVIZAKÁROSULTAK! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB!

DEVIZAKÁROSULTAK! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB! Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Ez így nem mehet tovább! HA folytatjuk, felhagyhatunk minden győzelmi...

FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS.
FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS

FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS [cn-social-icon] A forintosítás nélkül maradt autóhiteleket és személyi kölcsönöket is forintosítani kell - nyilatkozta a...

Close