A KORMÁNY VALÓDI FELELŐSSÉGE – Éva Nagy

A KORMÁNY VALÓDI FELELŐSSÉGE - Éva Nagy.

Éva Nagy: A kormány valódi felelőssége

A kormány 2/3 birtokában próbáljon megfelelni ebbéli küldetésének és népe akaratának. Ezzel a fölénnyel megtehetné azt, hogy békejobbot nyújt a baloldal szimpatizánsainak, és megpróbálja valóban megvalósítani az általa sokat emlegetett nemzeti egységet. Mert hiszek abban, hogy a baloldalnak tett gesztusokkal sokkal több és tartós szavazatot érne el, mint a gyűlöletbeszédekkel és megosztó politikával, és egyéb hatalmi trükközéssel.


Mivel az első 4 évben legalább 30 évre bebetonozta magát a hatalomba, most minden tudás és eszköz birtokában van ahhoz, hogy rendbe tegye az ország gazdasági helyzetét. Mert problémákból van elég, az elkövetkezendő 50 évre is. 
Most a 3.Orbán kormány így vagy úgy, de beírja magát a MO. történelmébe. Nem jobb lenne, ha a valódi tettek mentén tenné ezt, és nem pedig a 2/3-al nyomna át mindent erőszakkal?
Hogy Mo. népe is elégedett legyen, nemcsak a jól kitömött zsebű slep?

Mert 4 millió szegény ember, fél millió éhező kisgyerek, és más nehéz sorsú ember számára is biztosítani kellene a jövőbeni fennmaradás minimális esélyét, uram bocsá' egy szebb jövő reményét vagy legalább az illúzióját! 

Ez az elkövetkezendő négy év nagy tétje, hogy ki lesz az újabb 2/3-os hatalomgyakorlás kedvezményezettje: a slep, vagy a társadalom?


Facebook

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM