Devizakárosultak! Ez fontos információ!

Devizakárosultak! Ez fontos információ!

Devizakárosultak! Ez fontos információ!


Lehet, hogy a korábbi adósellenes, bankmentő ítéletek mind semmisek lesznek?

Kártérítési Ügyvéd – Az Európai Bizottság jelenleg a 7.cikk szerinti eljárást folytat Magyarország ellen a jogállamiság helyzete miatt.

Ez a vizsgálat a bírói függetelenséget is magában foglalja.Ebből következik, ha megállapítást nyer az, hogy a bíróságok nem függetlenek mivel állami befolyásolás alatt állnak akkor ez valamennyi devizahiteles ügyben keletkezett ítéletre is kihatással van, hiszen a DH törvények mindegyike adósellenes (szerződés érvényben tartása, forintosítás, jogkövetkezmény kötelező megjelölése, Bubor kamattal számolás) és ezeket a törvényeket a magyar országgyűlés a bankok érdekében hozta meg.

Az ilyen bankmentő törvények alapján lefolytatott bíráskodással, valamint az adósok mentesülését jelentő uniós szabályok felső utasításra való figyelmen kívül hagyásával hozott ítéletek mind semmisek. ( És az Orbán- EBRD paktumról akkor még nem is beszéltünk!!! A paktumot IDE KATTINTVA olvashatod.szerk.)

Az így hozott ítéletek ellen az Európai Bírósághoz lehet fordulni. Vagy központi akarattal ezeknek a befolyásolt ítéleteknek a hatályát törvénnyel lehet megszüntetni és az ilyen ítéletek által okozott károkat központilag kell rendezni.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A jelenleg folyó pereket pedig minél tovább el kell húzni. Azok az adósok, akik pedig még mindig fizetnek a banknak a többi károsult helyzetét nehezítik, mert nincs egységes fellépés a semmis szerződések ellen. Ezek az adósok tartják fenn ezt a törvénytelen állapotot.

És ne feledjük: A Kúria hamarosan kiad egy állásfoglalást a C-260/18-as uniós ítélettel kapcsolatos hazai joggyakorlatról. Kártérítési Ügyvéd.

loading...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON - ALKOTMÁNYOS PANASZ A KÚRIÁHOZ
DR. KRISTON – ALKOTMÁNYOS PANASZ A KÚRIÁHOZ

DR. KRISTON - ALKOTMÁNYOS PANASZ A KÚRIÁHOZ ...Ez a pénzügyi termék (szerződés) sok országban tiltott pénzügyi termék még a tőzsdéken...

Sehol nem csaltak annyit a devizahitelekkel, mint itt – Az évszázad csalása a frankhitel
Sehol nem csaltak annyit a devizahitelekkel, mint itt – Az évszázad csalása a frankhitel

Sehol nem csaltak annyit a devizahitelekkel, mint itt – Az évszázad csalása a frankhitel, már ötvenezren veszítették el a lakásukat,...

Close