Devizakárosultak! Ez fontos információ!

Devizakárosultak! Ez fontos információ!

Devizakárosultak! Ez fontos információ!


Lehet, hogy a korábbi adósellenes, bankmentő ítéletek mind semmisek lesznek?

Kártérítési Ügyvéd – Az Európai Bizottság jelenleg a 7.cikk szerinti eljárást folytat Magyarország ellen a jogállamiság helyzete miatt.

Ez a vizsgálat a bírói függetelenséget is magában foglalja.Ebből következik, ha megállapítást nyer az, hogy a bíróságok nem függetlenek mivel állami befolyásolás alatt állnak akkor ez valamennyi devizahiteles ügyben keletkezett ítéletre is kihatással van, hiszen a DH törvények mindegyike adósellenes (szerződés érvényben tartása, forintosítás, jogkövetkezmény kötelező megjelölése, Bubor kamattal számolás) és ezeket a törvényeket a magyar országgyűlés a bankok érdekében hozta meg.

Az ilyen bankmentő törvények alapján lefolytatott bíráskodással, valamint az adósok mentesülését jelentő uniós szabályok felső utasításra való figyelmen kívül hagyásával hozott ítéletek mind semmisek. ( És az Orbán- EBRD paktumról akkor még nem is beszéltünk!!! A paktumot IDE KATTINTVA olvashatod.szerk.)

Az így hozott ítéletek ellen az Európai Bírósághoz lehet fordulni. Vagy központi akarattal ezeknek a befolyásolt ítéleteknek a hatályát törvénnyel lehet megszüntetni és az ilyen ítéletek által okozott károkat központilag kell rendezni.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A jelenleg folyó pereket pedig minél tovább el kell húzni. Azok az adósok, akik pedig még mindig fizetnek a banknak a többi károsult helyzetét nehezítik, mert nincs egységes fellépés a semmis szerződések ellen. Ezek az adósok tartják fenn ezt a törvénytelen állapotot.

És ne feledjük: A Kúria hamarosan kiad egy állásfoglalást a C-260/18-as uniós ítélettel kapcsolatos hazai joggyakorlatról. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM