NA BAKKER! FIZET A FAKTORING, HA A KÁROSULT NEM TESZI KÖZZÉ AZ ÍTÉLETET!

loading...

NA BAKKER! FIZET A FAKTORING, HA A KÁROSULT NEM TESZI KÖZZÉ AZ ÍTÉLETET!


Egy „deviza”-károsult társunk bejegyzését tesszük közzé. Úgy döntött, hogy ő már nem alkudozik a faktoring céggel és nem adja könnyen magát.

 

Keszthelyi János – Sziasztok.

Jövő héten lesz másodfokon újra töltve a devizás perem. Az érdekesség most jön.Valamit tud a faktoring, mert megkeresett E- mail és telefonon az előző hetekben többször is.

loading...

A lényege, hogy 1.5 milliót adnak, ha a bírósági tárgyalás után nem osztom meg az ítéletet. Ezt szerződésbe is foglalnák. Átgondoltam 7 másodperc alatt, hogy sok helyre feltolom.

Lehetőséget adtam már többször is nekik, amit nem fogadtak el. A tárgyalásról lesz videó anyag is, ha engedélyezik.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Azért borzasztó, hogy ennyit jelent nekik egy család szétszakítása és egy ember teljes kifosztása.

Tovább gondolkodva még a 15 millát se fogadnám el. Mondhatják sokkan, hogy hü… vagyok. De évekkel ezelőtt így döntöttem, amikor napokig nem ettem, mert belerúgtak az árokba…. Keszthelyi János.Várjuk a fejleményeket, és ha a károsult-társunk átküldi az ítéletet az elmondom kukac civilkontroll pont com-ra, akkor mi gondoskodunk róla, hogy a faktorcégnek (és valószínű, hogy a bankszférának is) rendkívül kellemetlen ítélettel megismerkedhessenek a károsultak! Vajon a jól megírt beadványban lehet a „kutya elásva”? A bírói indoklásból kiderül! Utóirat: 1018 nov. 11-én 16-20 h-tól az eredeti bejegyzést már nem lehet elérni! Az okait nem ismerjük!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás