NA BAKKER! FIZET A FAKTORING, HA A KÁROSULT NEM TESZI KÖZZÉ AZ ÍTÉLETET!

NA BAKKER! FIZET A FAKTORING, HA A KÁROSULT NEM TESZI KÖZZÉ AZ ÍTÉLETET!

NA BAKKER! FIZET A FAKTORING, HA A KÁROSULT NEM TESZI KÖZZÉ AZ ÍTÉLETET!

[good_old_share]


Egy „deviza”-károsult társunk bejegyzését tesszük közzé. Úgy döntött, hogy ő már nem alkudozik a faktoring céggel és nem adja könnyen magát.

 

Keszthelyi János – Sziasztok.

Jövő héten lesz másodfokon újra töltve a devizás perem. Az érdekesség most jön.Valamit tud a faktoring, mert megkeresett E- mail és telefonon az előző hetekben többször is.

A lényege, hogy 1.5 milliót adnak, ha a bírósági tárgyalás után nem osztom meg az ítéletet. Ezt szerződésbe is foglalnák. Átgondoltam 7 másodperc alatt, hogy sok helyre feltolom.

Lehetőséget adtam már többször is nekik, amit nem fogadtak el. A tárgyalásról lesz videó anyag is, ha engedélyezik.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Azért borzasztó, hogy ennyit jelent nekik egy család szétszakítása és egy ember teljes kifosztása.

Tovább gondolkodva még a 15 millát se fogadnám el. Mondhatják sokkan, hogy hü… vagyok. De évekkel ezelőtt így döntöttem, amikor napokig nem ettem, mert belerúgtak az árokba…. Keszthelyi János.Várjuk a fejleményeket, és ha a károsult-társunk átküldi az ítéletet az elmondom kukac civilkontroll pont com-ra, akkor mi gondoskodunk róla, hogy a faktorcégnek (és valószínű, hogy a bankszférának is) rendkívül kellemetlen ítélettel megismerkedhessenek a károsultak! Vajon a jól megírt beadványban lehet a „kutya elásva”? A bírói indoklásból kiderül! Utóirat: 1018 nov. 11-én 16-20 h-tól az eredeti bejegyzést már nem lehet elérni! Az okait nem ismerjük!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM