Devizahitelek-tényleg ennyire nehéz az igazság kiderítése?

Dr. Marczingos ügyvéd, devizahitel, Nemzeti Civil Kontroll, Devizahitelek-tényleg ennyire nehéz az igazság kiderítése?

Devizahitelek-tényleg ennyire nehéz az igazság kiderítése?

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Mindig van valami bája annak, amikor a bank bejelenti azt a tanút, aki állítása szerint megadta a tájékoztatás, aláírta az okiratot, ám kiderült,  tanú még csak nem is dolgozott a banknál és nem is járt az ügy közelében.Ez a banki magatartás jól jellemzi azt a púposkodó, ám alaptalan önbizalmat, ami átlengi ezt az egészet. Itt rohadok meg a tárgyaláson, ahelyett, otthon dolgoznék. Az ügyfél meg fizeti feleslegesen.

T János hozzászólása Dr. Marcingós írásához:


Amikor 2008 körül elkezdődōtt a devizahitelesek kárváriája, tudtam hogy nehéz menet lesz amíg kiderül az igazság .. Viszont minden elképzelésem felül múlt amit a Magyar állam a devizahiteles családokkal meg mert tenni.

Hiába derültek ki a bankok törvénytelenségei és hiába bukott meg az évek során a teljes szerződés a Fidesz könyörtelenül rakott utcára családokat és beteg embereket is.

Hiába vallotta be Orbán hogy a bankok becsapták az embereket, és hiába hozta az Európai bíróság az elmarsztaló ítéleteket, a végrehajtó hatalom érdekei erősebbek voltak a becsapott devizahitelesek érdekeinél.

Soha nem hittem volna hogy ennyire sz.. országban kell élni és ennyire korrupt tolvaj politikusok vezetik az országot..

Ugyan mit számít már ezek után az hogy ki írta alá a szerződést és ki nem, és volt e tájékoztató e vagy sem. Mindenki tudja hogy autó vásárlás esetén sok esetben a kereskedés kötötte meg a szerződéseket, ahol az előre megírt szerződéseket csak alá kellet írni. A szerencsétlen kereskedő még arról sem tudott felvilágosítást adni hogy hol kell alá írni és hány példányba. Neked mi a véleményed?Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM