A DEVIZÁS VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT.

A DEVIZÁS VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT.

A DEVIZÁS VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT.

[good_old_share]


Békés László – Disz isz dő bigining ov ö bjuuutiful fendsip

„mert akinek van füle a hallásra, hallja, akinek van szeme a látásra, az látja e jeleket.”Az láttam, hogy a Balogh Béla parlament előtti megmozdulásán részt vettek a Radikális Bankellenes csoporttól, a Nem adom a Házam Mozgalomtól, a Hiteles Mozgalomtól, a Keceliektől és még érkeztek és támogatásukról biztosították őket mások is.

loading...

Hallottam, hogy Soltész Úr – bár meghívott vendég volt – igen bőkezűen áldozott saját kontójára, a rendezvény költségeit illetően.

De azt is hallottam, hogy sokan áldoztak – előrendeléssel – arra, hogy Szabó Józsi képviselőknek szóló kiadványa megszülessen, vagy, hogy mások pedig elromlott fényképezőgép javítására adtak önjelölt stúdiónak, vagy Póka Laciék külső HDD-jének javításáról hallhat az ember, ha valaki kinyitja, ha hegyezi fülét.
Úgy tudom, sokan megmozdultak a hírre, amikor Kásler Árpád szájához emelte a kürtöt.

Aki figyel, láthatja, hogy a szegedi demonstrálók Soltész Sándor és Járvás Éva gondolatmenetét követik, és senki nem kéri ki magának, hogy „ő volt itt előbb”.

Aki figyel, láthatja, hogy Falus Zsolték tüntetésére egy emberként megmozdultak más szervezetek (szegediek, Questor-osok stb.), de aki figyel azt is észreveheti, országos megmozdulássá növi ki magát az 1000 banki plakát napja, vagy, hogy számtalan ember készül a Parlament elé még akkor is, hogy sejtik (tudják), akik eldönthetik a kilakoltatások megállítását előre jelezték, nem fognak elmenni.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Arról is láthat videót az ember, hogy Szabó Józsi sárga pólóban politikus háza előtt beszélget Póka Lacival, mert tudja, Laci ezt tartja fair dolognak és eközben olyan témákról tudnak egymás mellett beszélgetni, amelyről – meglehet – másként gondolkodnak. Azonban rájöttek, mindannyiunk szekere ugyanarra tart.
Egyre többen tesznek azért, amiről legtöbben eddig csak beszéltek. Kérlek, vegyétek észre, mi történik.

 

Szeretném, ha észrevennétek, amit én látok.

Szeretném, ha éreznétek, amit én érzek. – Békés László.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÓ HÍR! SORBAN FÜGGESZTIK FEL A VÉGREHAJTÁSOKAT!
JÓ HÍR! SORBAN FÜGGESZTIK FEL A VÉGREHAJTÁSOKAT!

JÓ HÍR! SORBAN FÜGGESZTIK FEL A VÉGREHAJTÁSOKAT! [good_old_share] "Minden adósnak: soha sem szabad feladni!"   Dr. Czirmes György - Banki...

50 BANKÁR KÁROKOZÁSÁNAK HALÁLBÜNTETÉS LEHET A VÉGE!
50 BANKÁR KÁROKOZÁSÁNAK HALÁLBÜNTETÉS LEHET A VÉGE!

50 BANKÁR KÁROKOZÁSÁNAK HALÁLBÜNTETÉS LEHET A VÉGE! [good_old_share] A lopás és károkozás súlyos bűn. Akkor pedig pláne, ha mindezt szándékosan...

Close