KEZD BETELNI A “DEVIZÁS” POHÁR…

KEZD BETELNI A "DEVIZÁS" POHÁR...

KEZD BETELNI A "DEVIZÁS" POHÁR…


[good_old_share]

Kedves "deviza"-károsultak! Nagy kérdés: mikor kerül bele az utolsó csepp abba a bizonyos pohárba? (videó alább, szavazás a videó alatt!)

 

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás

Egyetlen egy valós és korlátlan kockázata van egy embernek az életében. Ez pedig nem más, mint a születését követően bármikor bekövetkezhető halál.

Ez az, amit akaratán kívűl, de vállalni kénytelen. A többi vállaltatás – még ha az árfolyamkockázat korlátlanságát maga a bíróság mondja ki – az önmagában jóerkölcsbe ütköző.

Lehet mindenkinek eltérő véleménye ez ügyben, de az, hogy kezd a bíróságok ítélkezési gyakorlatával kapcsolatban betelni az a bizonyos pohár, az tény. A DH törvényekre való elutasítások indokai kifogás a perek elutasítására, aki pedig még azt hiszi, hogy erről, mint bírói hiba beszélgetni kellene a szakmának, az konkrétan vak, süket, de inkább kettő az egyben.
A gazdasági érdekek védelme bírói úton az emberek megnyomorítását eredményező ítéletekkel elfogadhatatlan. – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM