Devizahitelezés? Politikusok! Itt a végleges segítség!

Devizahitelezés? Politikusok! Itt a végleges segítség!

Devizahitelezés? Politikusok! Itt a végleges segítség!


EZT A LEVELET MINDEN DEVIZAKÁROSULTNAK KÖTELEZŐ MEGOSZTANI, ÉS TERJESZTENI AZT MINÉL SZÉLESEBB KÖRBEN!!!!

Az alábbi levelet Lazányi János juttatta el szerkesztőségünkhöz. Köszönjük! (a levél alább olvasható)



Dr. Wellmann György, a Polgári Kollégium vezetője egyértelműen megindokolta azt, hogy a hazai bankok által csőbe húzott devizakárosultak sem a deviza alapú eladósodás általános, sem pedig a svájci frank alapú eladósodás speciális kockázataival nem voltak tisztában!

Ezek után már csak a parlamenti pártokon múlik, hogy a levél tartalma alapján milyen lépéseket eszközölnekMert dolguk van!!!

Minden egyes nappal Magyar családok hullanak szét, emberek lesznek betegek és öngyilkosok!

NEM LEHET MÁR TOVÁBB VÁRNI!!! OSZD MEG, TERJESZD!!!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/



loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM