DEVIZAHITEL ELŐRE ELTERVEZETT CSALÁS-egy volt hitelközvetítő vallomása.

DEVIZAHITEL ELŐRE ELTERVEZETT CSALÁS-egy volt hitelközvetítő vallomása.

DEVIZAHITEL ELŐRE ELTERVEZETT CSALÁS-egy volt hitelközvetítő vallomása.


Hogy rabolják ki a Magyar embereket? Egy volt hitelközvetítő vallomása. Videó alább!

Tóth Csaba – Egy porszem vagyok a régi rendszerben és egyben egy fogaskerék is az újban.

Tóth Csaba, – mint volt banki hitelközvetítő, több alkalommal tett hivatalos feljelentést (maga ellen) a rendőrségen, mint hatóság előtt a devizahitelekkel kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy a hatóságok a további bűncselekmények megállítása, és a korábbiak felderítése érdekében nem mernek lépni, annak ellenére sem, hogy a feljelentést tevő mint kompetens személy, minden fontos dokumentumot, bizonyítékot a hatóságok rendelkezésére bocsájtott.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egy porszem vagyok a régi rendszerben és egyben egy fogaskerék is az újban.

Közzétette: Tóth Csaba – 2019. november 10., vasárnaploading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM